Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dominika Gottová promluvila: Mrzí mě, že táta nezůstal s Alicí Kovácsovou! Ivanku Gottovou musí tato slova drásat!

Dominika Gottová promluvila: Mrzí mě, že táta nezůstal s Alicí Kovácsovou! Ivanku Gottovou musí tato slova drásat!
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 16 fotografií
Ivana Gottová (41) zažívá nepříjemný konec roku. Na veřejnost se dostala informace, že Karel Gott (78) má ještě jednu osudovou ženu. Alice Kovácsová (51) je navíc vynikající kamarádkou Gottovy dcery Dominiky. Ta si moc přála, aby její tatínek zůstal s Alicí napořád.

Mistrova manželka Ivana Gottová (41) nezažívá příjemný adventní čas. Na scéně se objevila Alice Kovácsová a tvrdí, že Gotta má hodně ráda. "S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoci," uvedla Alice pro deník Blesk.

Nedivíme se, že Ivana Gottová zuří. Takové veřejné ponížení si nezasloužila. Alice Kovácsová je navíc vynikající kamarádkou Gottovy dcery Dominiky. Dominika vždy říkala, že Alice je super žena a že ji mrzí, že s tátou nezůstala. "Dodnes se spolu kamarádíme. V tomhle případě mě možná mrzí, že spolu s tátou nezůstali," uvedla Dominika v knize Když milenky pláčou.

Dominika si přála, aby se táta nikdy neženil. "Že by se měl táta oženit? Život s jedním partnerem vlastně ani není zajímavý. Proč se uvazovat k jednomu na celý život? Ať si táta užívá," uvedla Dominika v roce 1999. Táta ale Dominiku neposlechl. V roce 2008 si za manželku vzal Ivanu Macháčkovou, ze které je dnes paní Gottová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy