Karlovu návštěvu na představení Líbánky na Jadranu v divadle Studio DVA »práskla« Eva Holubová (58), jedna z hlavních hvězd hry autora a režiséra Patrika Hartla (41). „Publikum skvělé, my radostní, baví nás to," rozplývala se herečka na Facebooku u společné fotky s Gottovými a dalšími kolegy.

„A o báječný bonus, o nadstavbu naplněného večera, se nečekaně postarali božští Gottovi, kteří přišli k nám do divadla. Bylo úžasné si po představení posedět, jak se sedávalo dřív, v dobách, kdy se Matička Země točila pomaleji," vyprávěla a na slavnou dvojici pěla jen samou chválu. „Ivanka je prostě líbezná, báječná, něžná mladá žena. Karel je ,mimo jiné' úžasný vypravěč. Člověk se s nimi cítí velmi svobodně, uvolněně."

„A hlavně ta srdečnost a upřímnost, kterou vás obklopí, jsou ty nejkrásnější dary, který si lidi navzájem nejenom v tomto předvánočním čase mohou dát. Bylo nám moc dobře. Moc dobře. Smáli jsme se, dojímali se, dokonce se i trochu zpívalo," prozradila Holubová, která s Karlem a Ivanou poseděla v divadelní kavárně spolu s Bobem Kleplem (59), Václavem Jílkem (36) a Marikou Šoposkou (28).

„Většinou běžím po představení domů, neboť druhý den už od rána volají povinnosti. Ovšem ty zítřejší odpadly, takže jsem si vůbec nemusela dělat starosti, jestli budu náležitě vyspalá. Navíc mě tohle setkání neuvěřitelně nabilo," popisovala s tím, že advent se snaží trávit zejména s lidmi, které má ráda, ovšem kvůli pracovnímu nasazení je pro ni těžké si najít chvilku.

Zřejmě proto jí posezení se zpěvákem a jeho chotí udělalo takovou radost. „Jooo, Gottovi, Ivanko a Karle, choďte častěji. Máme vás rádi! Děkuju," dodala na sociální síti Eva.   

Ani slůvkem nenaznačila, že by mezi Gottovými bylo nějaké napětí. Přitom se nedávno provalilo, že Karel už léta udržuje blízký vztah s manželkou Ondřeje Havelky (63) Alicí Kovácsovou. Jejich schůzky se údajně ale Ivaně nelíbily, a tak letos v říjnu dala Slavíkovi ultimátum a v podstatě mu tak zakázala, aby ženu vídal.

VIDEO Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?!

Video
Video se připravuje ...

VIDEO Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?! Youtube

 

Fotogalerie
46 fotografií