Hlavní obsah
Článek

Brazilská modelka Liziane Gutierrez je sice ve své domovině poměrně známá, ale vždy toužila po tom, aby se proslavila i v zahraničí.

Největší pozornost na sebe pokaždé strhla, když se nestydatě svlékala na veřejnosti a snažila se upozornit na své mohutné pozadí, díky kterému se jí začalo říkat ‚brazilská Kim Kardashian‘.

Když ani to nezabíralo, způsobila skandál, když obvinila rapera Chrise Browna z toho, že jí dal pěstí. Raper s násilnickou minulostí vůči expartnerce Rihanně prý brazilskou modelku napadl poté, co si ho chtěla zvěčnit v hotelovém pokoji v Las Vegas.

Brown sice napadení rázně odmítl, ale aby se vyhnul neustálé medializaci skandálu, raději se s vypočítavou Brazilkou mimosoudně vyrovnal. Nemusíme snad ani dodávat, že ho to stálo dost peněz.

Liziane se mezitím vrátila do Las Vegas, kde se producíruje před fotografy a vyděšenou veřejností v sexy vánočním oblečku. Většinu času sice na kolemjdoucí vystrkuje své kardashianovské pozadí, ale zároveň jim štědře rozdává sladkosti. A pánové si většinou od této spoře oděné ženštiny rádi nějakou tu dobrotu vezmou.

Reklama

Další články

Načítám