Zatímco některé celebrity předváděly svůj lyžařský um na svahu, Veronika se místo toho v centru Špindlu chlubila svou novou zimní soupravou. Když v horském městě narazila na Krakonoše, neodolala a začala si s ním povídat. Dokonce se s ním i vyfotila a snímek pak pověsila na Instagram.

Rázem se ale podivila, jaký ohlas fotka vyvolala. Komentáře plné nenávistných vzkazů a dokonce výhrůžky smrtí. To vše musela brunetka přetrpět jen kvůli tomu, že »pán hor« měl na holi napíchnutou lišku, na což drsně zareagovali různí ochránci zvířat. Nakonec se tak Arichteva rozhodla, že davy uklidní tím, že příspěvek smaže.

Vše pak vysvětlila u další fotografie, na níž už je pro jistotu jen ona sama. „Tak nic. Zkusím znova. Liška vás pohoršila a mně to úplně nedocvaklo,“ kála se. „Já myslela, že je plyšová. A doufám, že i ta kapuca teda,“ narážela i na část své zimní bundy, kterou ještě v příspěvku stačila vychválit. „A člověk i dost zhubne. V tomhle totiž párek v rohlíku s hořčicí nehrozí,“ smála se manželka režiséra Bisera Arichteva (41).

VIDEO: Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chystá se založit rodinu.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chystá se založit rodinu. 

Zřejmě se snažila nechutné útoky hodit za hlavu a neřešit je. „Každopádně to, že jsem si přijela do Špindlu ZaVerešit, platí. Má to tu jako hezký, ale já přece jen asi radši naší malou pomičku na Černý Říčce, kde dávaj svařák ne do dvou, ale stále do jednoho kelímku a pak si z toho můžu tvarovat jinej hrneček,“ zlehčovala vše svým pověstným humorem členka komické trojky 3v1, kde perlí po boku kamarádek Martiny Pártlové (38) a Nikol Štíbrové (31).

Ovšem někteří kritici se nevzdali ani po jejím omluvném vzkazu a rýpali dál. „Tahle bunda má též zabité zvíře na kapuci,“ napsal kdosi. „Liška pohorší, zvlášť když je napíchnutá na klacku… No nic, fotka se smazala a jede se dál,“ kritizovala pak další uživatelka. Ovšem našli se i tací, kdo se jali představitelku Magdalény z První republiky obhajovat.

„Já se nikdy a nikde neprezentovala, že bych na sebe nevzala kožešinu. Jestli vám to vadí, tak se nedá nic dělat. Mám zřejmě i nějaký kožený boty a bundu,“ zapojila se do diskuse i herečka, která zřejmě vůbec netušila, jakou vlnu nenávisti na sebe dokáže strhnout jedinou fotkou.   

Fotogalerie
35 fotografií