Nejkrásnější lékarnice přivedla na svět dceru Verunku 18. června, ale už dva týdny po porodu se chlubila plochým bříškem v plavkách. A prozradila i tajemství dokonalých křivek. „Za svou postavu vděčím sportovnímu plavání v průběhu celého těhotenství,“ přiznala Miss ČR 2004, která byla okrasou přehlídky spodního prádla v rámci SacreCoeur night.

Zahalená jen do krajek se ale po molu neprošla sama. Další dokonce už dvojnásobnou maminkou na přehlídce byla Křížková. „Ještě plně kojím, proto diety nepřicházejí v úvahu. Musela jsem zabrat v tělocvičně. A také si dávám velký pozor, co jím a piju,“ přiznala moderátorka pořadu Sama doma.

Doleželová i Křížková postavou dokonce konkurovaly i zatím bezdětné Veronice Chmelířové (31), které se otěhotnět během manželství s hokejistou Milanem Procházkou (40) nepovedlo. A ani nepovede. Jejich manželství je oficiálně u konce. „Už máme všechno vyřízené. Dokonce i majetkové vypořádání,“ přiznala Blesku.

Zazářila taktéž bezdětná modelka Lucie Kovandová, která zaujala možná nejvíc tím, čím ani moc nechtěla. Zakopla totiž na přehlídkovém mole a chyběl kousek, aby spadla. Naštěstí to ale kráska dokázala vyrovnat.

VIDEO: Veronika Chmelířová o konci manželství.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Chmelířová: Manželství s hokejistou je v troskách! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
46 fotografií