Štědrý den netrávil doma a místo tradičních svátečních aktivit si šel Tomáš raději zacvičit do fitka. „Stromeček malinkatý.. žádná světýlka.. svíčka taky nesměla hořet," popisoval své Vánoce na Instagramu, ovšem hned vzápětí dodal, že je vůbec neměl zkažené. Spíš naopak, jednalo se prý o jeden z nejkrásnějších vánočních večerů, které kdy zažil.

Za neutuchající úsměv na jeho tváři může syn Ondřej, který se mu narodil 22. prosince v brzkých ranních hodinách. Na svět ale přišel trochu předčasně, jelikož původně se měl narodit až 4. ledna. „Ještě dvě hodiny před porodem jsme byli v divadle Ungelt, kde mě Eliška fotila s mými kolegy," prozradil pro TV Nova Dastlík.

„Potom jsme si zašli na večeři, no a pak už se to semlelo hodně rychle. Doma jsme jen vzali tašku s věcmi do porodnice, kterou jsme už naštěstí měli připravenou. Do porodnice jsem už uháněl tak rychle, že se to určitě neobejde bez několika pokut,“ vyprávěl.

Ten svou partnerku po celou dobu v porodnici podporoval. I přes dramatický začátek nakonec vše dopadlo dobře a Ondra je zdravý klučina. Představitel Martina Maléře v Ulici už si ho tak dokonce mohl odvézt domů. „Nedovedete si představit, jak opatrně jsem jel.. asi jsem pár řidičiů svou hlemýždí jízdou naštval, omlouvám se," vysvětloval na sociální síti. „No, sice jsem si prďolku nerozbalil z papíru, ale věřte, byl pro mě tím nejkrásnějším vánočním dárkem v životě," dodal šťastně.

VIDEO: V Ulici mu manželku hraje Hana Holišová. Co na sebe prozradila ve Varech?

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice a Tváře Hana Holišová: Ve Varech jen na otočku! Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
36 fotografií