Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Babiš vzal manželku na lyže, Bartoš na brusle. Vojtěch vítal miminko Šlechtovou

  • Autor: simao - 
    1. 1. 2018
    17:40

    Na sklonku roku minulého a začátku nového roku 2018 se řada politiků na sociálních sítích uvolnila. Andreji Babišovi (ANO) k tomu dopomohl rodinný výlet na lyže, odkud poslal pozdrav i s manželkou Monikou. To Ivan Bartoš (Pirát) zůstal v Praze a se svou ženou Lydií zašli na brusle, přičemž Bartoš prozradil i novoroční předsevzetí – pořídit si novou harmoniku. Zato Tomio Okamura (SPD) opět usedl před kameru a na svůj profil vyvěsil video, kde mluví o boji, válce či hrozící katastrofě.

  • 1.Babiš z Alp vzkázal: Nový rok bude hustý

    „Čau lidi, tuhle krátkou dovolenou jsme už fakt potřebovali,“ vzkázal Andrej Babiš z rakouských Alp, kam vyrazil i s manželkou Monikou. „I když si nemůžu vypnout mobil, trochu jsem na pár dní zvolnil pracovní tempo: maily vyřizuju jen ráno, než se moje paní probudí,“ uvedl v poslední den roku 2017. Sám Babiš se prý při pohledu na svou fotku z roku 2013 cítí, že zestárl v politice o 20 let.

    Na stejné místo do Rakouska se přitom vrací opakovaně - do lyžařské oblasti Zillertalu, konkrétně do Penkenu. „Už 13 let jezdíme na tohle místo v horách s přáteli a rodinami trávit konec roku... Jsou tu přátelé z Německa a Rakouska a tak samozřejmě s chlapama řešíme politiku a speciálně přistěhovaleckou politiku v obou zemích a u nás, a partnerky zase probírají hlavně děti, dovolené, módu, jídlo a tak,“ uvedl.

    1. ledna se pak vydal premiér s manželkou zpět domů. „Na Nový rok budu zase řídit domů 6 hodin, baví mě to, můžu přemýšlet o tom, co mě čeká příští rok. Bude určitě hustý,“ vzkázal Babiš. 

    Andrej Babiš vyvezl manželku Moniku na Silvestra tradičně na dovolenou do rakouských Alp. Andrej Babiš vyvezl manželku Moniku na Silvestra tradičně na dovolenou do rakouských Alp. | Facebook

  • 2.Bartoš vzal rodinu na brusle a chce novou harmoniku

    „Absolutně žádný sport! Vůbec. Naprostá novoroční výjimka,“ vzkázal na Facebooku šéf Pirátů Ivan Bartoš k fotkám z kluziště na Vítězném náměstí v Praze, kam vyrazil s manželkou Lydií Frankou Bartošovou a dcerou Amélií.

    Prozradil zároveň i své předsevzetí do roku 2018. Má prý jedno osobní. S manželkou chtějí rozjet rodinný hudební projekt „Revolver Fabrik“. „Takže já si musím pořídit novou harmoniku, protože ta zlatá nepřežila kampaň a Lyl musím koupit k housličkám ještě violoncello,“ vzkázal Bartoš, který harmoniku vytáhl i během natáčení volebního spotu Pirátů.

  • 3.Ministr Vojtěch vítal miminko Šlechtovou

    K příjemným novoročním záležitostem pak patří i vítání prvních miminek v jednotlivých krajích. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) se proto vydal do českobudějovické porodnice za hrdou maminkou malé Soni.

    „Dnes jsem společně s hejtmankou Jihočeského kraje Ivanou Stráskou přivítal v porodnici Nemocnice České Budějovice prvního občánka Českobudějovicka - krásnou holčičku Soňu, která se narodila dnes v 6:52 hodin. Mamince a cele její rodině moc gratuluji!“ uvedl Vojtěch na Facebooku. Úsměvné na tom celém je to, že má malá Soňa příjmení shodné s Vojtěchovou kolegyní z vlády a další ministryní za ANO - jmenuje se totiž stejně jako ministryně obrany Karla Šlechtová.

    Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch navštívil v porodnici první budějovické novorozeně. Shodou náhod je jmenuje stejně, jako jeho kolegyně z vlády - Šlechtová. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch navštívil v porodnici první budějovické novorozeně. Shodou náhod je jmenuje stejně, jako jeho kolegyně z vlády - Šlechtová. | Nemocnice České Budějovice

    Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch navštívil v porodnici první budějovické novorozeně. Shodou náhod je jmenuje stejně, jako jeho kolegyně z vlády - Šlechtová. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch navštívil v porodnici první budějovické novorozeně. Shodou náhod je jmenuje stejně, jako jeho kolegyně z vlády - Šlechtová. | Nemocnice České Budějovice

  • 4.Rozlícený Okamura: Elity kradou svobodu, v Evropě zuří válka

    Jedni se rozplývají nad miminky, druzí neskrývají na startu roku 2018 obavy. Nikdo přitom neví, zda to, co se událo v roce 2017, bylo dobré, nebo zlé, míní Tomio Okamura. „Když si zlomíte nohu, můžete prožít měsíc v bolestech a výčitkách, nebo můžete najít víc času na svou rodinu,“ říká ve svém vlastním novoročním projevu. Podle šéfa SPD je na nás všech, aby rok 2018 nepřinesl nějakou katastrofu a opět dává na odiv svou averzi k muslimskému světu, kdy vzpomíná na předky, kteří vedli boj „nejen mečem, ale také usilovnou a těžkou prací“. „I tahle ta usilovná práce a dřina je něco, co nás Evropany odlišuje od velké části pohodlnějších jižních národů mimo náš kontinent,“ dodává Okamura.

    Varuje před tím, že nám svobodu „postupně a zcela nezištně“ kradou „elity naše i ty evropské“. „A to i v tak bizarních oblastech jako, kolik vody smíme spláchnout na záchodě, jakou žárovkou si na to posvítíme, nebo jak silným vysavačem vysajeme prach,“ míní Okamura a bouří nad diktátem mj. ohledně toho, „kolik a kterých cizinců s námi a za naše peníze u nás bude bydlet“. Podle něj v celé Evropě vede „válka o svobodu, demokracie a evropské hodnoty“. „Ta válka tady je a my tuhle válku vyhrajeme,“ burcuje na začátku nového roku Okamura.

  • 5.Zimní radovánky kandidátů Fischera a Topolánka

    Za zimními radovánkami vyrazil i prezidentský kandidát Pavel Fischer. Bývalý velvyslanec ve Francii uveřejnil video s PF 2018 se sportovní tematikou a hláškou „Pojď mi do urny - hop!“. Na běžkách se nicméně při pokusu vhodit lístek do provizorní volební urny poněkud „vysekal“. Bral to však s úsměvem. Silvestr a začátek nového roku trávil v Prezidentské chatě v Bedřichově. „Navzdory špatnému počasí se nás na startu prezidentského závodu sešlo několik desítek,“ pochvaloval si.

    Zůstane mu na tváři spokojený úsměv i po 1. kole prezidentských voleb, které se kvapem blíží? Rozhodovat budou lidé o jejich vítězi již 12. a 13. ledna, již zítra - v úterý 2. ledna - přitom Fischer a celá osmička kandidátů (bez Miloše Zemana, který účast v debatách odmítá) se vydá na superdebatu do studia Blesku.

    Na zimní radovánky si našel čas i další z prezidentských kandidátů Mirek Topolánek. Lyže však nechal doma a vyrazil pěšmo. „Na Velké Javořině se koná každý Silvestr sraz Čechů, Moravanů, Slezanů a Slováků. Sice dnes bylo počasí, že by ani psa nevyhnal, ale slivovička nás zahřála,“ komentoval svou účast na akci a i on popřál šťastný rok 2018.

    Přidal však i vlastní osobní poznámku. „Miloši, neschovávej se! Ve sváteční čas se sluší popřát šťastný nový rok i politickému soupeři, a tedy tak činím. Co se ale nesluší, je schovávat se v čestném souboji za Jiřího Ovčáčka. Miloše Zemana jsem si vždy vážil za to, že se nebál jít do ostrých politických střetů. Spolu s přáním mu tedy adresuji i tuto výzvu, aby se přestal bát a šel do toho stejně otevřeně jako já. Šťastný nový rok a - slezte z toho lustru, Miloši, vidím vás!“ vzkázal Zemanovi expremiér Topolánek s narážkou na oblíbenou hlášku z filmu Limonádový Joe.

  • 6.Adamová: Prezident by neměl lhát

    První dáma TOP 09 Markéta Pekarová Adamová na Nový rok nezahálí a vydala se v Praze na devítikilometrový běh. „Protože je to rok, ve kterém si budeme připomínat celou řadu kulatých historických výročí, která byla pro nás bohužel v převažující míře negativní, tak se upněme k tomu, které znamená 100 let od založení republiky Československo,“ vzkázala z Vítkova první místopředsedkyně Topky z narážkou na roky 1918 na jedné straně a léta 1938, 1948 a 1968 na straně druhé.

    I ona připomněla blížící se prezidentské volby. „Vzpomeňme si na to, že náš první prezident a potom i novodobí prezidenti po roce 89 by nám měli dělat zejména dobré jméno ve světě, měli by být demokraté a neměli by lhát. To si myslím, že není až tak velký požadavek a je z čeho si vybírat,“ vzkázala poslankyně, která však fanynkou stávajícího prezidenta Miloše Zemana rozhodně není.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

marmat ( 1. ledna 2018 23:44 )

To je príma, když se budete mazlit s "Andulou" můžete jí říkat MONI

sensadrak ( 1. ledna 2018 23:05 )

Paní Monika stále více přípomíná nafukovací pannu.

marmat ( 1. ledna 2018 21:32 )

Hnusné myšlenky=hnusná duše a zaprasená karma - Jste postižený, nebo JEN šíleně SÁM ???

marmat ( 1. ledna 2018 21:26 )

Tak dětinské, nebo tak zoufalé a senilní přání na Silvestra ???

marmat ( 1. ledna 2018 21:23 )

A SILVESTR má evidentně ZBYTKOVEJ aspoň 3 promile, což ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa