Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manželka Jiřího Pomeje Andrea v zoufalé situaci: Je psychicky na dně

Andrea Jiřího stále miluje.
Zdroj: profimedia
+ Dalších 7 fotografií
Vypadalo to nadějně, ale... Jiří Pomeje po hladovce, která mu měla pomoci zbavit se zákeřné rakoviny, skončil v nemocnici. Jeho stav je velmi vážný. Vše s ním prožívá i jeho milovaná manželka Andrea Pomeje (29). Modlí se, aby muž jejího života boj se zákeřnou rakovinou vyhrál...

Pomeje byl před několika dny převezen do nemocnice. Lékaři mu museli proříznout hrdlo, aby vůbec mohl dýchat... Dokonce byl udržován v umělém spánku. A i když se jeho manželka snažila médiím poskytnout základní informace o jeho zdravotním stavu, aktuálně je psychicky na dně.

Pomeje prožívá nejtěžší chvíle ve svém životě. Všichni jeho blízcí ale věří, že v boji s nemocí nakonec zvítězí, a to i přesto, že to s ním momentálně nevypadá dobře. Pomejeho organismus byl totiž příliš zesláblý po 42 dnech hladovky, která mu měla pomoci rakovinu porazit. Nádor se sice zmenšil, nemoc se ale zastavit nepodařilo.

Krásná Andrea s manželem tráví denně několik hodin ve střešovickém ÚVN. Stav jejího muže je pro ni evidentně hodně náročný a znepokojující. Sama ale věří, že se vše v dobré obrátí!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy