22. ledna 2018 • 13:42

Slavia potvrdila Koláře za 25 milionů. Pro mě nejlepší volba, říká brankář

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia dotáhla přestup brankáře Ondřeje Koláře z Liberce. Třiadvacetiletý gólman úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a s úřadujícím českým mistrem podepsal smlouvu do 30. června 2021. Slavia za Koláře zaplatí Liberci 25 milionů korun.



Kolář se ve Slavii znovu setká s novým trenérem Pražanů Jindřichem Trpišovským a sportovním ředitelem Janem Nezmarem, s nimiž ještě na podzim spolupracoval v Liberci.

"Trvalo to strašně dlouho, sám jsem byl nervózní. Jsem rád, že to dopadlo, hrozně se na to těším. Slavia je pro mě aktuálně asi nejlepší volba. Je to ambiciózní tým, jsou tu trenéři, které znám, a těším se na další spolupráci," uvedl pro slávistický web Kolář.

"Ondra je od mládí považován za velký talent. Ne úplně vždy s ním nakládal, jak měl. Jeho dispozice ho předurčují pro velký fotbal, ale trápily ho zdravotní problémy, a možná i proto ještě není úplně někde jinde," uvedl Nezmar. "Naštěstí pro něj v posledním období všechno funguje, jak má, a Ondra začíná prokazovat, co v něm je. Věříme, že působení ve Slavii bude dalším krokem v jeho kariéře a že svůj talent u nás naplno uplatní," doplnil Nezmar.

Kolář patřil v podzimní části sezony k oporám Liberce a šestkrát v nejvyšší soutěži udržel čisté konto. Do ligy se vloni vrátil po více než dvouleté pauze, během níž měl i vážné zranění. V nejvyšší soutěži zatím odchytal 30 zápasů.

Slavia administrativně dotáhla také přestup dalšího hráče z Liberce, obránce Ondřeje Kúdely. Severočechům za něj zaplatí deset milionů korun.

Do Slavie přišli Trpišovského koně. V lize pod ním Kúdela, Kolář a Pokorný odehráli 78 zápasů
Video se připravuje ...

Liberec - Olomouc: Vynikající Kolář vychytal Plškovu hlavičku z bezprostřední blízkosti
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud