Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Třinec a Hradec slavily hubené výhry, Kometa nestačila na Liberec

V úterním programu se odehrálo pět zápasů 49. extraligového kola a jedna předehrávka kola 44. V ní přestřílely Pardubice hosty z Vítkovic 5:3. V na góly rovněž vydatném duelu přehrál Liberec brněnskou Kometu 6:2. Naopak o branky byla nouze v Třinci, který porazil nejtěsnějším rozdílem Spartu, a také v Hradci Králové, kde domácí slavili vítězství nad Chomutovem. Litvínov padl na dno po porážce od Jihlavy 1:3 a Mladá Boleslav vyzrála stejným poměrem na Zlín.

Radost třineckých hokejistů
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec – Sparta 1:0

Třinci stačil k vítězství nad Spartou jediný gól. Výhru 1:0 trefil ve 41. minutě v přesilovce svou pátou brankou v sezoně obránce Lukáš Krajíček. Gólman Šimon Hrubec pomohl Ocelářům k triumfu třetí nulou v sezoně. Sparťané přidali do série svých nezdarů ve Slezsku další díl a v Třinci prohráli z posledních deseti zápasů podeváté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Sparta

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367829-trinci-stacila-jedna-branka-a-sparta-po-trech-vyhrach-vysla-naprazdno/)

Litvínov – Jihlava 1:3

Litvínov prohrál s Jihlavou 1:3 a po deváté porážce za sebou vystřídal právě Duklu na dně tabulky vinou horšího skóre. Jihlava naopak zabrala po třech porážkách v řadě. Díky brankám Tomáše Čachotského, Lukáše Anděla a Adama Zemana vedla v 36. minutě už 3:0 a za domácí jen zkorigoval výsledek František Lukeš. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Jihlava

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367827-boleslav-otocila-duel-ve-zline-a-zivi-nadeje-na-play-off/)

Zlín – Mladá Boleslav 1:3

Středočeši vyhráli ve Zlíně 3:1 a radovali se ze čtvrté výhry za sebou. Berani naopak prohráli potřetí z posledních čtyř duelů a nedokázali napravit nedělní debakl z Liberce 0:7. Vítěznou branku vstřelil ve 34. minutě obránce Vladimír Eminger a v závěru pojistil výsledek v power play Jakub Orsava.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367827-boleslav-otocila-duel-ve-zline-a-zivi-nadeje-na-play-off/)

Liberec – Kometa Brno 6:2

Liberec v další repríze loňského finále zvítězil nad Kometou Brno 6:2 a radoval se z třetí výhry za sebou. Bílí Tygři se tak posunuli v tabulce na 11. místo a na sedmé Pardubice ztrácejí jen tři body. Naopak mistrovské Brno po třetí porážce za sebou kleslo ze čtvrté na pátou pozici. Severočeši zlomili utkání na svou stranu ve druhé třetině, když dvěma góly během 76 sekund otočili z 1:2 na 3:2. Ve třetí třetině pak pojistili výhru dalšími třemi brankami. Shodně dvěma góly se na úspěchu podíleli Martin Bakoš a Jan Ordoš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367832-kometa-prestala-vzdorovat-prilis-brzy-liberec-ji-prejel-6-2/)

Hradec Králové – Chomutov 1:0

Hokejisté Hradce Králové zdolali Chomutov 1:0 a na druhém místě se přiblížili vedoucí Plzni na rozdíl osmi bodů. Jedinou branku utkání vstřelil v osmé minutě v přesilové hře útočník Jan Berger, gólman Jaroslav Pavelka se dočkal premiérové nuly v nejvyšší soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367826-urputny-duel-hradce-s-chomutovem-rozhodl-domaci-berger/)

Pardubice – Vítkovice 5:3

Hokejisté Pardubic vyhráli v předehrávce 44. kola extraligy na domácím ledě nad Vítkovicemi 5:3 a v tuhém boji o místa zajišťující alespoň předkolo play-off se posunuli na sedmé místo. Dynamo navíc porazilo Ostravany po pěti porážkách ve vzájemných zápasech v řadě. Rozhodující náskok získaly Pardubice ve druhé třetině, kdy nasázely tři branky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/367825-pardubice-zabraly-a-z-prestrelky-s-vitkovicemi-odesly-vitezne/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články