„7. března slaví manželka Leoše Mareše Monika svoje narozeniny a tohle video vzniklo jako mix písničky, kterou pro Moniku složil Leoš jako překvapení a odvysílal ji téhož dne v Ranní Show na Evropě 2 a videa z jejich loňských zásnub, které se odehrály 28. října v Mariánských Lázních,“ objevilo se ve středu ráno na Marešově Instagramu s tím, že autorem hudby k písni Slib je Daniel Hádl a v refrénu zazní zpěv Heleny Zeťové.

Mnohem zajímavější jsou ale pasáže rapované samotným Leošem. Ten v nich totiž mimo jiné vzpomíná i na seznámení s Monikou. „Začalo to nevinně, na svatbě dvou kluků,“ naráží text na seznámení dvojice na svatbě stylisty Filipa Vaňka v červnu 2015. 

„Venku trochu mrholilo, podal jsem ti ruku. Sundal sako, zvednul deštník a už jsme tam stáli, jak kdybychom mířili už do katedrály,“ naznačuje moderátor, že to byla v podstatě láska na první pohled. „Znali jsme se asi 35 minut, ale pocit jsem měl, jak kdybych tě znal odjinud.“ 

„To, jak ses mi líbila, se nedá popsat slovy. Holka, co se podobá Avatarovi,“ vysekl v písničce brunetce poměrně zvláštní lichotku a přiznává, že jejich vztahu zpočátku nikdo moc nevěřil. „Až se zítra ráno, po noci rozední. Budem spolu, lásko, přesně 1000 dní,“ prozradil Leoš své perfektní načasování dárku.  

Samozřejmě zmínil i utajený obřad v Litomyšli. „Těch posledních patnáct už jsme manželé, dali jsme si slib před oltářem v kostele.“ Odtajnil také dokonce přesné znění novomanželských slibů, které v osudný den vyřkl. „Já, Leoš, beru si tebe, Moniko, za svoji manželku. A slibuju ti, že ti budu v dobrém i zlém, v dostatku i chudobě, v nemoci i ve zdraví oddaným a věrným mužem. A že tě budu navždy milovat,“

Na závěr zazpíval manželce „hodně štěstí, zdraví“. Videoklip k romantickému songu je pak složen ze záběrů z jejich zasnoubení. Navíc se Monika na sociální síti pochlubila, že od muže dostala také kytici rudých růží. Kdo ví, jestli krásné dárky neobrečela. Každopádně Mareš nasadil dost vysokou laťku, co se týče narozenin. Navíc tyhle ani nebyly kulaté, tak co si vymyslí příště?

VIDEO: Tajná svatba Leoše Mareše s Monikou Koblížkovou: Na obřad pozvali jen rodiče a svědky!

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Leoše Mareše s Monikou Koblížkovou: Na obřad pozvali jen rodiče a svědky! Blesk TV

Monika Koblížková - Jak se proměnila po boku Leoše Mareše

Fotogalerie
46 fotografií