Čeští Cableek Games vydali parkourovou hru Tetrun s variabilním prostředím

Filip HouskaFilip Houska

tetrun
0Zobrazit komentáře

Pražské indie studio Cableek Games, které se čtvrtým rokem specializuje na vývoj mobilních her, na trh oficiálně uvádí na trh svou v pořadí druhou, poměrně dost specifickou hru. Po závodní demoliční hře Extreme Demolition přichází Tetrun, jednoduchá skákačka s tématikou parkouru.

Cílem hry, která vychází z principu „endless-runner platformovek“, a kterou vytvořili bratři Jindřich a Ondřej Regálovi, je vyskákat s animovanou postavičkou co nejvýše na věž, jež se postupně pomocí padajících cihliček variabilně formuje. Hráč současně musí myslet na to, že maximálního skóre nedosáhne jen rychlostí, ale také provedením různých parkourových triků, které je zapotřebí se v průběhu hry učit.

Richard Branson in front of VSS Unity

Přečtěte si takéMiliardář Richard Branson koupil jeden z nejznámějších hotelů v Las Vegas. Udělá z něj Virgin HotelMiliardář Richard Branson koupil jeden z nejznámějších hotelů v Las Vegas. Udělá z něj Virgin Hotel

Součástí Tetrun, která je založena na minimalistickém rozhraní a jednoduché hratelnosti, jsou i výzvy a bonusy. Ty mají sloužit jako motivační prvky k nekonečnému hraní, dosahování co nejvyšších výsledků a soupeření s přáteli. Nechybí ani možnost vytvoření vlastní figurky.

tetrun1

Tetrun je zdarma dostupná na App Store pro iPhony a iPady a na Google Play pro zařízení s operačním systémem Android.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym