Hlavní obsah

Trávila celé dny na sociálních sítích a ignorovala rodinu, odůvodnil Ind vraždu své ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická událost se odehrála minulý čtvrtek ve městě Gurugram v indickém státě Harijána. Pětatřicetiletý muž uškrtil ve spánku svou dvaatřicetiletou manželku, neboť podle jeho slov trávila veškerý čas na sociálních sítích a zanedbávala svou rodinu, píše list The Times of India.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z budov v indickém městě Gurugram.

Článek

Muž známý pouze jako Hariom usmrtil svou manželku jménem Luxmi v jejich společném bytě v noci ze čtvrtka na pátek. Když otec ženy přišel ráno na návštěvu, našel svoji dceru ležet mrtvou na posteli a svého zetě sedět opodál. Ihned přivolal policii, která Harioma zadržela.

Pachatel při výslechu uvedl, že byl znechucený tím, že jeho žena tráví na úkor své rodiny veškerý čas na sociálních sítích.

Chytrý telefon ji prý zcela změnil

„Vzali jsme se v roce 2006 a měli spolu dvě děti. Prvních několik let bylo vše v pořádku. Poté jsem jí ale koupil chytrý telefon, který ji v poslední době úplně změnil. Začala mě i děti ignorovat. Nevařila, nevykonávala žádné domácí práce, nebrala děti do školy a ani jim nepomáhala s domácími úkoly. Trávila dny i noci na Facebooku a WhatsAppu,“ řekl Hariom policii.

„Nejprve jsem to ignoroval. Myslel jsem si, že ji to po čase začne nudit, ale všechno se jenom zhoršilo. I děti z toho byly vystresované, a tak jsme je museli dát na internátní školu,“ dodal.

„Nikdy mi nedovolila se na její sociální sítě podívat. Podezíral jsem ji, že má s někým poměr. Ve čtvrtek večer jsme se opět hádali a když jsme šli spát, věděl jsem, že už to déle nevydržím,“ přiznal.

Reklama

Výběr článků

Načítám