12. ledna 2015 • 08:35

Hvězdný Messi: Z Barcelony odejít nechci. Všechno to jsou lži

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný útočník Lionel Messi popřel, že je v Barceloně nespokojený a chce kvůli tomu odejít. Sedmadvacetiletý argentinský fotbalista označil spekulace médií za lži.



"Nikdy jsem klubu nedal ultimátum kvůli tomu, abych zůstal," řekl Messi v rozhovoru pro klubovou televizi. "Je nesmysl hledat nějaký konflikt mezi mnou a trenérem, protože žádný není. A také jsem po klubu nikdy nechtěl, aby kvůli mě někoho vyhodil," dodal v narážce na údajné neshody s Luisem Enriquem.

"Nevím, proč na nás házejí tolik špíny. Právě proto ale musíme držet při sobě," uvedl Messi s tím, že na přestup z katalánského klubu, kde působí od třinácti let a se kterým mimo jiné vyhrál šestkrát španělskou ligu a třikrát Ligu mistrů, rozhodně nepomýšlí. "Četl jsem, že můj otec jednal s Manchesterem City a s Chelsea... Jsou všechno jenom lži a mrzí mě o to víc, protože je šíří lidé z Barcelony," prohlásil.


Messi: I've no intention of going anywhere by fcbarcelona 

O špatné atmosféře v klubu spekulovala média od nedávné nečekané prohry 0:1 se San Sebastianem. Před zápasem se Messi údajně pohádal na tréninku s Enriquem, který ho poté nechal jen na lavičce. Poslední výsledky ale ukazují, že krize už je zažehnána.

Katalánci ve čtvrtečním úvodním osmifinále Španělského poháru deklasovali Elche 5:0, o tři dny později porazili 3:1 obhájce titulu Atlético Madrid a na vedoucí Real ztrácí jeden bod. "Měli jsme nějaké problémy, ale teď už jsou definitivně za námi. Jsme opět jeden tým," řekl po utkání brazilský útočník Neymar.

Trenér Enrique tolik optimistický nebyl. "Máme tři body, odskočili jsme jednomu z našich rivalů, ale nic víc. Situaci kolem klubu sice uklidní jen vítězství, ale jakmile prohrajeme, všechno se vrátí," prohlásil. "Proto se soustředím jen na to, co můžu ovlivnit. Navíc o mém působení v Barceloně budou rozhodovat tituly a ty se získávají až na konci sezony," dodal.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud