Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Otčím brutálně zbil dceru (4) páskem: Neuměla počítat do pěti. Matka nezasáhla

Autor: lm - 
20. dubna 2018
13:00

Velmi krutou výchovu měla nebohá čtyřletá holčička z ruského Krasnojarsku. Její nevlastní otec ji brutálně zbil páskem za to, že nedokázala napočítat do pěti. A to vše před zraky její matky, která nijak nezasáhla! Muži nyní hrozí až sedmileté vězení.

Bakhram (20), který je původem z Ázerbájdžánu, se podle policie rozzuřil, když učil malou Leru (4) a její sestru Elizavetu (6) počítat. Když menší z holčiček nezvládla napočítat od jedné do pěti, začal být násilnický. Dívku nejdříve několikrát švihnul kabelem z nabíječky a poté si sundal pásek a začal ji bít hlava nehlava. Uhodil ji nejméně 15krát a její matka Maria (31) to vše sledovala a nezasáhla.

Žena později na policii uvedla, že se svého partnera bála. Když se ale holčička po brutálním útoku celá třásla a měla problémy s dýcháním, matka jí odbornou pomoc nezavolala. Namísto toho se ji snažila ošetřit doma ze strachu, aby jejího partnera nezavřeli. Pomoc holčičce zavolal až nájemník Alexander (45), který byt obýval spolu s Bakhramem, Mariou a jejím exmanželem. „Bál jsem se, že ta holčička umře,“ vysvětlil.

Vyšetřovací komise zveřejnila snímky zmlácené holčičky, které názorně ukazují, jakou hrůzu si musela prožít. Dívenka měla po útoku šrámy po celém těle, včetně hlavičky. Lera skončila v nemocnici a podle zdravotních sester umí napočítat do pěti bez problému, jen se násilnického otčíma bála a když jí to nařídil, tak se zasekla. Muž byl obviněn z týrání dítěte, za což mu hrozí až sedm let ve vězení.

11karel11 ( 21. listopadu 2018 19:39 )

Můj děda říkal - škoda každé facky, která padne vedle, a měli 4 děti a byly dobře vychovány. Násilí je v televizi, ve filmech i pořadech pro děti, je to v nich a v dospělosti jsou násilní. Není facka jako facka.

iFender ( 11. května 2018 21:21 )

Co je to za svet? To i zvirata se chovaji lepe ke svym potomkum.Diky falesne lidskosti nebude radne potrestan a buh se take neozval.Normalne by mel trpet a trpet take pro vystrahu potencialnim nasilnikum.

villon ( 21. dubna 2018 22:13 )

Tohle se přece nestalo v Evropě, ale kdesi v Asii.

villon ( 21. dubna 2018 22:11 )

Matka neměla co zasahovat. Měla ji spíš naučit počítat - to viditelně nezvládla, tam měla dostat taky.

11karel11 ( 21. dubna 2018 12:44 )

Tím páskem, spíš klackem by měla dostat jejich matka po palici, že nedokázala ochránit svoje děti. Mít doma šoustala za každou cenu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání