Paroubek původně u soudu rozsudek pro Blesk komentovat nechtěl, že si to nejprve pro sebe vyhodnotí a udělá závěr, rozjel se teprve o den později na dotaz webu Expres.cz. A na Petře nenechal nit suchou, „Jestli rozebírá, že jedu se svou přítelkyní do Ománu, tak ten hotel byl plný Čechů a pro střední vrstvu, žádný hotel pro high society. Ona byla prakticky v tom samém čase nebo o týden dříve a ne na týden, ale na devět dní v Emirátech, které jsou, jak známo, dražší,“ říká Jiří.

Paroubkové vyčítá i další položky. „Například bodyguardi, o kterých prohlásila, že je měla zadarmo, stáli nějakých 500–700 tisíc. Vybavení její nové domácnosti, třípokojového bytu, stálo 200–300 tisíc minimálně,“ myslí si Paroubek, který prý ještě neřekl poslední slovo. „Musím zvážit odvolání, také vyzvednout korektnost soudkyně, už podruhé. Byla na úrovni a možná, že to s tím naším soudnictvím není úplně nejhorší. Neberu to jako prohru. Jestli jásá, no tak dobře a pro mě je to poučení. Ona má teď dceru na krku se vším všudy, má za ni zodpovědnost do konce života,“ dodává.

VIDEO: Paroubek prohrál soud o dceru! Petra získala Margaritu do výhradní péče a překvapivé alimenty.

Video
Video se připravuje ...

Paroubek prohrál soud o dceru! Petra získala Margaritu do výhradní péče a překvapivé alimenty. Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
34 fotografií