Pro některé naprosto nemožné, pro herce Josefa Dvořáka zcela normální.  „Dokázala pro některé neuvěřitelnou věc – dala dohromady všechny mé exmanželky a děti. To celé společenství jezdí čas od času k nám na chalupu. Oni mě ale vůbec nepotřebují. Oni si vystačí sami,“ sdělil Frekvenci 1 herec. 

I přesto, že by si mnozí z vás mohli myslet, že na chalupě nepanuje dobrá atmosféra, jsou na omylu. „Tam vládne taková atmosféra, která by jinde nebyla možná. Děti jsou zvědavé a předávají si zkušenosti. To je hrozně pěkný, že jsme došli k takovému společenství. Děti, které vyrůstaly s jinými maminkami, spolu kamarádí, navštěvují se. Nelpí na penězích a nečíhají na dědictví,“ dodal.

VIDEO: Proč musí Josef Dvořák mluvit na vnoučata jako Maxipes Fík?

Video
Video se připravuje ...

Josef Dvořák: Na vnoučata musím mluvit jako Maxipes Fík. Adam Balažovič

 

Herec Josef Dvořák měl za svůj život celkem čtyři manželky. První manželka se jmenovala Arnoštka, druhá manželka Zuzana si ho vzala dokonce dvakrát. V mezidobí randil s Alenkou, kterou připravil o život nepozorný řidič. Zuzana se posléze rozhodla, že ho vezme na milost a znovu se za něj vdala. Ani toto manželství nevydrželo. Jeho současnou a zároveň zatím poslední láskou a manželkou je Jája.

Fotogalerie
22 fotografií