Nečekanou smrt slavného DJe a producenta oznámila oficiálně jeho mluvčí Ebba Lindqvist. „S hlubokým smutkem oznamujeme ztrátu Tima Berlinga známého také jako Aviciiho,“ stojí v prohlášení.

Hudebníka zastihla smrt v exotické zemi. „Nalezen byl v Maskatu, Ománu v pátek odpoledne 20. dubna místního času. Rodina je otřesena a proto žádáme všechny, aby prosím respektovali její potřebu soukromí v tuto těžkou chvíli,“ pokračovala.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

Žádná další vyjádření nebudou poskytnuta,“ dodala Aviciiho mluvčí. House DJ přestal vystupovat v roce 2016, ale s produkcí hudby pokračoval nadále. Mezi jeho největší hity patří songy Levels a Wake Me Up. Spolupracoval s hvězdami jako Coldplay nebo Madonnou. Příčina smrti muzikanta známa není.

V minulosti byl už ale hospitalizován s akutním zánětem slinivky a i poté ho dále sužovaly problémy s žaludkem. Tyto zdravotní komplikace údajně způsobilo hudebníkovo nadměrné pití alkoholu.  V roce 2014 mu byl vyoperován žlučník a slepé střevo.

Fotogalerie
13 fotografií