Jakmile se Eva Pilarová dozvěděla o vážném zdravotním stavu režiséra Jiřího Menzela, ihned se zkontaktovala s jeho manželkou Olgou Menzelovou (40) a doporučila jí zázračného léčitele, se kterým měla sama zpěvačka dobré zkušenosti. „Je zázrak, že Jiří vůbec přežil. Když k němu začal docházet léčitel Jaroslav Doubrava, manžel se okamžitě začal zlepšovat,“ potvrdila deníku Aha! Olga.

Nejdříve se prý na léčitele dívala skrz prsty, nicméně byla si jistá, že pro záchranu manžela musí zkusit vše. Rozhodla se proto, že na doporučení přistoupí a léčitele vyzkouší. „Vím, že to funguje. Když totiž pan Doubrava z nějakého důvodu několik dní nemůže přijít, okamžitě je to poznat. Jirka je na tom hned o poznání hůř,“ popsala Menzelová.

VIDEO: Olga Menzelová promluvila o rehabilitacích, se kterými se musí Menzel poprat.

Video
Video se připravuje ...

Menzelová o manželovi: Rehabilitace probíhá krůčky, musíme mu dát čas. David Turek, Aleš Brunclík

Teď si je na sto procent jistá, že léčitel Jaroslav režisérovi pomáhá. „Vždy ho chytne za ruce a posílá mu pozitivní energii. Je až neuvěřitelné, jak něco takového může pomoci,“ popsala průběh celého léčení.

S Jaroslavem Doubravou má velké zkušenosti již zmiňovaná Eva Pilarová. I ona byla ale zpočátku hodně skeptická. „Nechtělo se mi věřit někomu, koho jsem vůbec neznala. Ale náš kocour za ním hned běžel, rozplácl se před ním na záda a držel. No a tak jsem ho přijala. Byl to Jaroušek Doubrava, o kterém jsem pak napsala knížku. Dodnes ke mně čas od času zajde a posilňuje mi imunitu, abych držela pohromadě,“ sdělila zpěvačka, které lékaři dávali v 90. letech, tedy v době, kdy bojovala s rakovinou, pouze rok a půl života.

Fotogalerie
23 fotografií