Jak doma vysvětlit monokl pod okem a ztracené věci? Karolína Šafránková, herečka Ulice, kde hraje Lucie Webberovu, na svém Instagramu varovala před pražským násilníkem. „Dámy a slečny!!! Dávejte na sebe PROSÍM opravdový pozor. Choďte domů s doprovodem nebo aspoň neposlouchejte hudbu ve sluchátkách. V Praze mě totiž někdo přepadl a okradl. NIKOMU TO NEPŘEJU a apeluju na všechny - mějte rozum,“ vyzvala na sociální síti, a pro Aha! situaci popsala ještě dramatičtěji.

„Jela jsem noční tramvají na I. P. Pavlova a měla sluchátka, myslím, že mě buď praštili do hlavy, nebo mi dali něco čichnout. Probrala jsem se na zemi bez mobilu a kabelky,“ tvrdila Šafránková.

Jenže policie to vidí jinak. „V rámci prošetřování policisté zjistili, že se celá událost odehrála úplně jinak, než uváděla v původním oznámení poškozená. Rozhodně se podle konkrétních zjištění v rámci dané události neodehrála jakákoli forma přepadení neznámým pachatelem,“ odpověděl na dotaz Aha! mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Zdroj z okolí Šafránkové to potvrzuje. „Všechno si to vymyslela, prostě se opila, sama začala někoho mlátit na ulici a peněženka jí vypadla z kabelky,“ tvrdí. Sama Šafránková přiznala, že policie její verzi moc neuvěřila. „Přiznala jsem, že jsem měla dvě piva a oni na mě hned, že jsem byla opilá a že si za to v podstatě můžu sama. Od té doby se policie neozvala,“ říká herečka.

Fotogalerie
11 fotografií