Emily působí na pohled lehce exoticky, takže byste její kořeny asi hledali někde trochu jinde než v sousedním Polsku. Emily se ale narodila v Londýně a poté žila v  americké Kalifornii.

Rodiče z ní prý chtěli mít lékařku, ovšem ona svou dráhu viděla jinak a už ve 14 letech podepsala smlouvu se špičkovou modelingovou agenturou Ford Models. Celosvětová sláva přišla poté, co si ji zpěvák Robin Thicke (41) vybral do videoklipu k písni Blurred Lines.

Ratajkowski se posléze prosadila také jako herečka. Vidět jsme ji mohli například v dramatu Zmizelá z roku 2014. Ona sama ale tvrdí, že je především supermodelkou sociálních sítí. Ostatně na Instagramu se může pyšnit již 17 miliony fanoušků. Není divu, když zde pravidelně sdílí velmi odvážné fotky. Často je na nich nahá či přinejmenším odhaluje určité partie.

VIDEO: Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY

Video
Video se připravuje ...

Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Dříve kráska motala pánům hlavy i tím, jaké věci o sobě prozrazovala. V rozhovoru pro časopis Cosmopolitan na sebe například práskla, že její prsa jsou pravá a navíc má raději nezávazný sex než vztahy. Nejsou jí prý cizí ani nejrůznější sexuální hrátky. „Mívám různé nálady. Ale zase nejsem taková holka, co už při prvním sexu na partnera použije pouta." Jindy zase prozradila, že v noci spí nejraději nahá.

Ovšem jednu vadu přece jen Emily má! Je totiž zadaná a dokonce vdaná. Producenta Sebastiana Bear-McClarda (31) si vzala letos v únoru a všechny tím překvapila. Žádost o ruku prý proběhla v restauraci a bez prstýnku. „Tak vzal kancelářskou svorku z účtu a udělal mi z ní prstýnek. Připadalo mi to velmi romantické. A pak jsme si vyrobili vlastní skutečné prsteny," odtajnila v pořadu The Tonight Show s tím, že s partnerem v čínské čtvrti koupili kousky zlata, roztavili je, a prstýnky si tak vytvořili sami.

VIDEO: 73 otázek pro Emily Ratajkowski ve Vogue

Video
Video se připravuje ...

73 otázek pro Emily Ratajkowski ve Vogue Youtube.com

Fotogalerie
78 fotografií