Vernova expřítelkyně a herečka Ranae Shrider se o kontroverzním herci nebojí mluvit naplno. Ačkoliv vydělával v Hollywoodu miliony dolarů, zval ji jen do fast-foodů a kupoval jí laciné šperky. Jeho malý vzrůst mu navíc způsoboval deprese, které se snažil řešit velkým množstvím alkoholu a hrubým chováním.

Ranae přiznala, že byla do Verna zprvu zamilovaná. Každý má holt jiný vkus a tehdy 23leté Američance se líbili netradiční muži. Tak se seznámila s Vernem na silvestrovské oslavě pořádané ikonou časopisu Playboy Hughem Heffnerem.

Ačkoliv byly city vzájemné, první sex měl pár až po měsíci schůzek a pro Ranae to byla hodně nepříjemná zkušenost: „Upřímně, většina noci byla hrozná,“ řekla herečka pro Sunday Mirror. „Zavřela jsem oči a pomyslela jsem si: Dobrý skutek. Ve smyslu, že to dělám pro něho, ne pro sebe.

Verne byl údajně posedlý sám sebou a trávil dlouhé dny vyhledáváním svého jména na internetu. Svojí přítelkyni pak doslova využíval. Nebyl prý schopný sám nic zvládnout a Ranae tak prakticky plnila funkci jeho služky.

Bylo to jako chodit s dítětem,“ řekla. Definitivně se rozešli poté, co se na internet dostalo jejich intimní video. To, že herce několikrát nachytala při podvádění, k rozchodu jen rychleji dopomohlo.

Verne zemřel pravděpodobně na následky deprese a alkoholismu, ačkoliv přesná příčina ještě není známá, mluví se i o možnosti sebevraždy. Podle jeho přátel byl i přes některé chyby milujícím člověkem, který chtěl mezi lidi šířit smích a štěstí.

 

Fotogalerie
17 fotografií

Video: Lékař o poruchách růstu u dětí