V posledních letech neměl Marián Labuda moc hereckých příležitostí, a tak bral vše i účasti v různých show. Jeho vtipné vyprávění vždy diváky rozesmálo až k slzám. A proto jeho syn Marián pro něj vymyslel pořad Vtipnější vyhrává. Ale náhlá smrt jeho táty vše ukončila.

"Motivovalo ho, že ho čeká práce, že bude mít úspěšnější období a může se vrátit do časů, kdy býval často na divadelních prknech. Smrt to všechno přerušila," svěřil se v rozhovoru pro Čas.sk Marián Labuda mladší. 

Na den, kdy jeho otec zemřel, nikdy nezapomene. "Každý den na něho myslím. I na ten den, kdy se to událo. Stále tomu nevěřím, že tu není. Myšlenky se mi vrací do dětství, potom zase přemýšlím, zda tomu nešlo předejít, že tak najednou odešel.

V ten den dokonce gratuloval mé manželce Andrejce k svátku. Původně měl zůstat doma, ale potom se rozhodl, že odveze mámu do města," vzpomíná Labudův syn. 

"Hodně lidí mi říká, že by chtěli tak zemřít jako on. Odešel v sekundě, ani si neuvědomil, že umírá. Klesla mu ruka, hlava a bylo po všem. Takový je život," dodal Marian.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka! TV JOJ

Fotogalerie
23 fotografií