Pražská RockOpera představuje novou Julii. Dorazila až ze Slovenska

Pražská RockOpera představuje novou Julii. Dorazila až ze Slovenska  

Rocková opera Romeo a Julie bude během své reprízy ve čtvrtek 3. května jiná a speciální. Ti, co se těšili na hlavní hrdinku v podání zpěvačky Mydy Rabycad Žofie Dařbujánové, budou možná trochu zklamaní, protože té se během představení nedočkají. O to, aby toto zklamání netrvalo příliš dlouho, se ale postará její slovenská alternace.

V roli spanilé Julie se publiku příští týden vůbec poprvé na prknech RockOpery představí svérázná zpěvačka Beego ze Slovenska. Jedná se také o první spolupráci tohoto rockového svatostánku se slovenskou interpretkou. A organizátoři ujišťují, že půjde o skutečně jedinečný zážitek.

Kdo Beego trochu zná, možná si pomyslí, že jde u RockOpery o žánrové sáhnutí vedle. Zpěvačka se totiž věnuje převážně popu, nicméně publikum prý hravě přesvědčí, že jí není cizí ani rock a metal. V české metropoli není navíc Beego, která nedávno vydala svůj nový singl a videoklip Jediná, žádným nováčkem. Pravidelně sem totiž jezdí koncertovat.  

Přestože je talentovaná blondýnka první Slovenkou na prknech divadla, RockOpera s hudebníky ze zahraničí spolupracuje pravidelně. Jejím stálým hostem se stal irský perkusionista Roger Moffatt a fanouškům jistě není cizí ani ruská režisérka Irina Andreeva a izraelský herec Vladimir Benderski. Beego, která dříve vystupovala jako frontmanka kapely Dirty Blondes, se představí v inscenaci Romeo a Julie po boku Kamila Střihavky, Viktora Dyka, Honzy Toužimského, Pavly Forest či Heleny Kubelkové.

Poslední vstupenky na čtvrteční reprízu jsou stále k dostání v internetovém předprodeji.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

RockOpera Praha nabízí i další akce

Místo konání: RockOpera Praha

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!