Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ostuda v reality show Štiky! Josef Kokta popsal, co ho teď čeká...

Josef Kokta
Zdroj: reprofoto FTV Prima
+ Dalších 20 fotografií
Povahou je klidný, a když už vylítne ze své kůže, musí to být sakra něco... Řeč je o kdysi úspěšném podnikateli Josefu Koktovi (61), který se poprvé ukázal začátkem týdne v reality show Štiky. Jenže možná to byl krok vedle. Lidé pořad odsuzují a Kokta se možná tajně stydí, že do toho šel... Sám přiznal redakci eXtra.cz, že se mu jeho bývalé manželky nejspíš budou pěkně smát.

Kokta do reality show vstoupil jen z důvodu, aby uhradil z honoráře část dluhů, které mu po krachu na burze vznikly. "Musím nějak žít. Tohle byla možnost, jak si vydělat, abych něco umořil," prozradil eXtra.cz Kokta, který v minulosti dokázal vydělat stovky milionů. Jenže pak přišel tvrdý pád, když špatně investoval a dostal se na finanční dno. Navíc mu dost lidí dluží, a to sumu okolo 50 milionů korun, kterou si lidé od podnikatele napůjčovali a dodnes nesplatili.

"Kdyby někdo vrátil to, co mi dluží, mám se zase dobře," netajil se. Je smířen i s tím, že na reality show, již mnozí označují za trapnou, se podívají i jeho bývalé manželky. "Některým budu pro smích, ale tak to je život," dodal Kokta, který je počtvrté ženatý.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy