Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Šokující krok Hany Gregorové: Přiznala, že vzala Ondřeje Koptíka na milost!

Šokující krok Hany Gregorové: Přiznala, že vzala Ondřeje Koptíka na milost!
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 8 fotografií
Už několik dní se o tom mluví, přesto nikdo nevěřil, že se Hana Gregorová (65) rozhodne právě takhle. Jak jsme na eXtra.cz jako první informovali, herečka zase peče s Ondřejem Koptíkem (33). Ve čtvrtek to v TopStaru potvrdila sama Gregorová.

Hana Gregorová (65) a Ondřej Koptík (33) jsou opět spolu! Od našich zdrojů to víme už delší dobu, ale nyní se k obnovené lásce mezi ní a zajíčkem přiznala sama herečka!

Ve středu se totiž Koptík objevil na premiéře její divadelní hry v Mladé Boleslavi. Potom společně vyrazili do bytu, který má Gregorová v Praze.

"Nebyl pozvanej, ale tušila jsem, že se tady možná objeví. Viděli jste ten puget. Je mi to... prostě myslím, že odpouštět je lidský. A když nejde o život, jak říkal Radek, jde o ... tak to víme. Takže v podstatě to bylo milý. Neviděla jsem ho od září. Občas jsme si zavolali a já jsem říkala, že jestli vůbec někdy, tak že moje podmínka je prostě léčba. A že na tom trvám, že tenkrát to prostě pokazil, ale nebyla to jeho chyba. Vezla jsem ho tam já a on tam řekl, že nejde, a jeho maminka řekla, že nemusí, že ona se o něj postará, ale musel. To bylo jasný. V tomhle jsem prostě radikální, řeším věci a nejsem ochotná tohle tolerovat. Tohle konkrétně ne," řekla TopStaru Gregorová.

Gregorová se na Koptíka nedokázala nikdy zcela vykašlat. Dokonce za ním chodila do léčebny, v níž podstoupil šestitýdenní léčbu kvůli drogám. Tehdy prohlašoval, že to dělá pro Hanku, kterou moc miluje.

„Když na konci ledna Koptík nastoupil na léčbu, Gregorová za ním pravidelně jezdila. Pekla mu štrúdly. A prvních čtrnáct dní, během kterých noví klienti nemohou přijímat návštěvy, mu aspoň denně volala a také za ním jezdila. Aspoň zdálky a přes plot na něj lascivně ukazovala jazyk, naznačovala, že ho líbá,“ prozradil nám náš zdroj.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy