Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňský rok pro Martina Kociána z Luneticu příliš šťastným nebyl. V březnu se totiž popral se svou přítelkyni Katkou tak, že blondýnce způsobil zlomeninu nosu, žeber a podlitiny na obličeji. Člen legendární skupiny se nikdy netajil tím, že byl jejich vztah divoký a prali se několikrát do týdne, přičemž v tom velkou roli mnohdy hrály drogy.

„Minulý rok byl pro mě nejvíc šílený, protože jsem přišel o řidičák, mám podmínku a jiný věci a víc už jako nejde. Minulý rok byl takový, jaký byl, jde ale o to, že není důležitý, jestli člověk něco v životě udělá, ale je důležitý, aby se postavil a šel dál,“ svěřil nyní Kocián, který na podzim odešel od soudu s tříletou podmínkou, během které nesmí spáchat žádný trestný čin.

Nikoho v tu chvíli ani na moment nenapadlo, že by se Kocián ke své partnerce vrátil. Nyní se však po roce od brutálního incidentu objevili ve společnosti s úsměvem od ucha k uchu.

„My jsme se k sobě vrátili, je to staronová přítelkyně. Zakopali jsme válečný sekery jak s Luneticama, tak s Káťou. Vrátili jsme se k sobě a já jsem udělal první krok,“ prozradil Super.cz Kocián, který ještě na podzim tvrdil, že má od soudu zákaz svou přítelkyni kontaktovat a nehodlá to porušovat. Jak ale vidno, láska si nevybírá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám