Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Josef Kokta bouchl do stolu: Se Štikami končím a Ornella taky...

Josef Kokta bouchl do stolu: Se Štikami končím a Ornella taky...
Zdroj: eXtra.cz/Profimedia.cz
+ Dalších 25 fotografií
Kdysi úspěšný podnikatel Josef Kokta (61) se rozhodl, že už k reality show Štiky neřekne ani slovo. A z jeho slov vyplynulo, že k podobnému přiměl i svou manželku Ornellu (24), která se rozhádala se svou matkou Monikou (45). Právě ona je prý zdrojem všech nešvarů v rodině.

Kdysi vydělal stovky milionů korun, pak ale zkrachoval. A aby se dostal z pomyslného finančního dna, kývl na to, že bude součástí reality show Štiky. Sotva se pořad začal vysílat, a jeho sledovanost patří k podprůměrným, v rodině Štikových okamžitě začala válka. Rozhádali se tam prakticky všichni.

Josef Kokta ze všeho viní svou tchyni, která si zájmu médií užívá. Jenže kvůli slovní válce přes média už o Štikách nechce slyšet. "Končím s diskusemi přes média... Prostě na to seu... Ať vám povídá Mediální Vobraz," byla slova Kokty, který se rozhodl, že do médií a směrem k Monice Štikové se nebude vyjadřovat ani jeho manželka Ornella. "Už to stačilo, ty sraky... Řekl jsem vše, co jsem mohl," dodal Kokta

Rodinné vztahy se aktuálně pohybují na bodu mrazu Kokta je rozčilený na svou tchyni, z ostudy mají všichni kabát, a ještě k tomu je sledovanost reality show naprosto mizerná. Je tak evidentní, že tohle se zkrátka nepovedlo.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy