Herec Tomáš Dastlík si na rodičovskou roli musel počkat. První potomek se mu narodil 22. 12. 2017 v jeho 42 letech. Rodičovské povinnosti si užívá plnými doušky. „Je to úplně úžasné, to vám otevře úplně jiné obzory. Problémy, které byly zásadní, najednou nejsou zásadní a zásadní je to, aby se ten mrňousek a rodina měli dobře. Taky jsem citlivější a od té doby, co se narodil, pořád brečím a všechno mě dojímá. Podívám se na toho mrňouse, jak se už ve čtyřech měsících staví na čtyři, nebo se kouknu na nějaký film a jsem dojatý. Nějak mě to otcovství emočně otevřelo,“ prozradil Dastlík.

I přesto že malý Ondra má pět měsíců, s partnerkou Eliškou plánují chlapci pořídit sourozence. „Je pravda, že je mi čtyřicet dva let, ale aspoň teď už se těším na další. Není ještě v bříšku, ale plánujeme,“ dodává herec.

Kromě natáčení seriálu a výchovy svého syna vyrazil i na charitativní akci. Dobročinnému bazaru věnoval šátek po prababičce. „Je po mé prababičce, takže je víc než sto let starý. Já jsem si ho kdysi od ní vzal, protože jsem jako devatenáctiletý tancoval v Národopisném souboru Kohoutek v Chrudimi, kam jsem šel, abych sbalil jednu holku a ten šátek se mi hodil ke kroji. Měl jsem ho celou dobu ve skříni a je docela zachovalý a bylo mi líto, že nejde dál, tak jsem ho sem přinesl,“ uzavírá Tomáš Dastlík.

Fotogalerie
16 fotografií