„Pamatujete si na nedávný proslulý požár v Hostivaři? Ano? Výborně! Jednoduše řečeno, požár se odehrával v budově vedle naší zkušebny,“ oznámil Artur na facebookovém profilu své metalové kapely Behind The Mirror (v překladu Za zrcadlem), a narážel tak na incident z minulého týdne.

V pražské Hostivaři hořela průmyslová hala, v níž byly i nebezpečné tlakové lahve. Kvůli nebezpečí výbuchu dokonce muselo být zrušeno natáčení nováckých seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, které mají ateliéry v těsné blízkosti.

Očividně i zkušebna Štaidlovy kapely je odtamtud velmi nedaleko. Naštěstí se ale nikomu z členů nic nestalo. „Měli jsme štěstí na vítr a naše věci přežily a my teda taky. (Yuhuu!!)“ radoval se muzikant, kterému ale oheň způsobil potíže.

„Takže teď hledáme novou zkušebnu, protože na Hostivaři se nejspíš bude bourat,“ oznámil na sociální síti syn Ladislava Štaidla (73) a poprosil své příznivce, aby mu pomohli s hledáním nového útočiště.

„Nebojte, furt existujeme a makáme na nových věcech! Rodí se nám nové skladby a spousty koncertů, jenom jsme teď byli nuceni zbrzdit,“ dodal frontman kapely. Ta před nedávnem téměř kompletně proměnila sestavu, jelikož ji opustili hned tři členové. Naštěstí syn zesnulé Bartošové za ně rychle našel náhradu.

Svatba prince Harryho a Meghan Markle

Detaily svatby Princ Harry Meghan Markle

Svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle bude 19. května 2018 v kapli sv. Jiří na hradě Windsor. Pár se zasnoubil v listopadu 2017.

ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY * ONLINE PŘENOS ZE SVATBY

Předmanželská smlouva * Zásnuby * Snubní prsten * Líbánky

Obřad * Seznam hostů Tajemství svatebních šatů

VIDEO: Takhle rozjetý byl Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou v době, kdy ještě neměli problémy. Pořádně to rozbalil! 

Video
Video se připravuje ...

Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil! Pavel Machan

Fotogalerie
68 fotografií