Kolečko krajských finále začíná v Praze a končí v Brně. Jedním ze stanovišť bylo také Pražské tréninkové centrum mládeže na Strahově, kde vyrůstají talentovaní hráči pro Spartu. 

"Myslím, že tahle akce má vždycky smysl a pro děti je super, že si můžou zahrát soutěžní zápas," říká Michal Kadlec, obránce fotbalové Sparty Praha. "Můžou také přijít na jiné myšlenky a potom jsou tu skvělé i ty ceny," dodal.

Ilustrační snímek
Fotbal není jen mužskou záležitostí. McDonald’s Cupu se účastní desítky dívek

Kromě postupu se totiž vítěz krajského kola podívá i na rozlučkový zápas Tomáše Rosického s kariérou, který se hraje v červnu na Letné. Absolutního vítěze celého McDonald´s Cupu pak čeká zájezd na Borusii Dortmund. 

Které týmy se zatím probojovaly do celorepublikového finále? Podívejte se na video:

Zdroj: McDonald´s Cup

Největší fotbalový turnaj pro žáky základních škol McDonald’s Cup je tu letos už se svým 21. ročníkem, ve kterém ve dvou věkových kategoriích nastoupí téměř 80 tisíc chlapců a dívek ve věku od 6 do 11 let.

Deník je nově jedním z hlavních partnerů této oblíbené akce a v novinách a na webu i ní bude pravidelně informovat. Patronem 21. ročníku je český reprezentant a opora mistrovské Slavie Praha Jaromír Zmrhal.

Veškeré informace o turnaji a registraci najdete také na oficiálních stránkách www.mcdonaldscup.cz

McDonald´s Cup: Jaromír Zmrhal
McDonald´s Cup: reprezentant a patron ročníku Zmrhal vzpomíná na své začátky