Svatbou s princem Harrym Meghan Markle skončil svobodný život. A to doslova. Co si vezme na sebe, bude nyní pod pečlivým drobnohledem protokolu. Na slavnostní párty k jubileu prince Charlese se s princem Harrym objevili poprvé na veřejnosti od jejich svatby.

Meghan na sobě měla bílé šaty v délce pod kolena, jejichž vrchní část, včetně dekoltu a dlouhých rukávů, byla z průhledné látky. K šatům měla i v teplém počasí silonové punčochy, které jako vévodkyně bude muset odteď nosit. Protokol jí také nařizuje nošení klobouku na slavnostní události konané do 18. hodiny, večer ho pak nahradí tiara.

Zdá se tedy, že v sobotu na svatební párty se tak naposledy oblékla dle své svobodné vlastní volby, a mohla tak vynést šaty odhalující ramena, stejně tak si mohla dovolit nemít pokrývku hlavy. Vzít si následovníka trůnu holt něco stojí...

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Meghan navíc narušila projev svého manžela Harryho, když na něj nalétla vosa. Harry se ohnal a řekl: "Promiňtě, ale ta vosa mě dostala!", načež se vévodkyně neudržela a propukla v smích. Začali se tak smát všichni, včetně vedle stojící Camilly Parker a oslavence prince Charlese. Ten ale vosu nepostřehl, a tak mu to obě vévodkyně musely vysvětlit. A to zrovna ve chvíli, kdy mu Harry děkoval za jeho neuvěřitelnou práci za posledních 50 let.

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

Fotogalerie
58 fotografií