V jednací síni Městského soudu v Brně proběhlo opatrovnické řízení, kde se znovu přetřásala výše alimentů, které by měl Řepka platit na syna. Původní částku 15 tisíc chtěl totiž před nedávnem snížit na 2 tisíce. Rovněž se řešila úprava styku s dítětem.

Tomáš ovšem na stání nedorazil. „Mohl a nemusel, takže byl omluven,“ vysvětlila primáckému TopStaru Erbová, která přišla již po poledni v doprovodu své advokátky Karoliny Zelenkové.

„Předchozí jednání měl tatínek výslech, dneska jsem měla výslech já. V závěru jednání to začalo vypadat velmi pozitivně, že bychom asi našli nějakou cestu kompromisu,“ přiznala modelka, podle níž ji a jejího exmanžela čeká ještě přinejmenším jedno setkání u soudu, případně dohoda mimo soudní síň. „Možná se zkusíme domluvit. Myslím, že by to bylo minimálně vhodné, jsme máma s tátou,“ řekla s nadějí v hlase.

K soudu ale Vlaďka znovu poputuje v každém případě. Stále se totiž řeší případ trestního oznámení kvůli falešným pornoinzerátům, které před časem podala na neznámou osobu. „Já si myslím, že už je ukončené vyšetřování a že to zpracovává státní zástupce,“ dodala pro TopStar bruneta, která se nechtěla vyjadřovat k tomu, kdo za tímto činem podle vyšetřování stál. Spekuluje se ovšem, že v tom má prsty právě Řepka a spolu s ním jeho současná partnerka Kateřina Kristelová (38).

VIDEO: Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení!

Video
Video se připravuje ...

Další nechutný útok na Erbovou: Za temný deník už padlo trestní oznámení! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
42 fotografií