English

Čistka ve StarDance pokračuje: Po Chlopčíkovi končí Zelinka! A mluví se o dalších jménech…

Blesk.cz

Fanoušci ještě nestihli pobrat konec porotce Zdeňka Chlopčíka (67), a ve StarDance padají další hlavy. V novém ročníku nebude ani hlavní choreograf Marek Zelinka (37), který v 7. řadě zvítězil s Marií Doležalovou (37) a pak s ní založil…

More from Blesk.cz

Mar 6

Marie Doležalová: Slova o hádkách se Zelinkou!

Když v roce 2015 vyhrála oblíbená herečka Marie Doležalová (38) s profesionálním tanečníkem Markem Zelinkou (37) Čechy milovanou soutěž StarDance, nikdo v té době netušil, že se tím odstartuje láska jako trám, která oslaví už osmileté…

Dec 15

Na otočku s Markem Dědíkem: Zamilovaný Tydýt Lukáš Pavlásek zahořel láskou ke Kubelkové!

www.blesk.cz

Tajemství odhaleno! Finalista 7. řady StarDance a bavič Lukáš Pavlásek (45) má slabost pro moderátorku a modelku Ivu Kubelkovou (46). Nejen to prozradil v dnešním díle pořadu Na otočku s Markem Dědíkem.

Nov 14

Covid obchází StarDance: Choreograf Marek Zelinka měl těžký průběh nemoci?!

Blesk.cz / Celebrity

Jedenáctá řada populární taneční soutěže StarDance je notně poznamenaná koronavirovou pandemií. Životní partnerka tanečníka Marka Zelinky (34), jenž má ve StarDance funkci odborného poradce, tedy herečka Marie Doležalová (34), nyní na…

Dec 31

Silvestr Marie Doležalové a Marka Zelinky: Poprvé se společnou láskou

Blesk.cz / Celebrity

Již potřetí, ale poprvé s půlroční dcerou Alfrédou si konec roku užívá herečka Marie Doležalová (31) s partnerem Markem Zelinkou (32) v lázeňském resortu. Stejně jako loni, tak i letos jim společnost dělá Lukáš Pavlásek s přítelkyní.

Mar 25

Herečka Marie Doležalová je těhotná! Tajila to 5 měsíců!

Blesk.cz / Celebrity

Už delší dobu sympatické herečce Marii Doležalové (31) podezřele rostlo bříško. Teď vítězka StarDance konečně prozradila důvod. Je totiž v pátém měsíci těhotenství! Svého prvního potomka čekají s partnerem, tanečníkem Markem Zelinkou.

Nov 1

Herečka Marie Doležalová: Po devíti letech razantní změna!

Blesk.cz

Herečka Marie Doležalová (30) podstoupila velkou změnu. Po dlouhých devíti letech se nechala ostříhat a je z toho nadšená. A co víc? Pořádně jí to sekne.

Feb 17

Zrzka Doležalová na kondom party: S Markem mám orgasmus pokaždé!

Blesk.cz / Celebrity

Vítězný páreček StarDance Marie Doležalová (30) a Marek Zelinka (30) to umí rozbalit nejen na parketě, ale jak se ukázalo, klape jim to i v posteli.

Dec 13

Vítězka StarDance Doležalová: Proč nežije s milencem Zelinkou?!

Blesk.cz / Celebrity

Zamilovali se do sebe během loňské soutěže StarDance, doteď spolu randí. Jenže Marie Doležalová (29) se svým tanečníkem Markem Zelinkou (29) nesdílejí společnou domácnost. Proč?

Dec 3

Přiznání superhvězdy StarDance Marka Ebena: Panika před natáčením!

Blesk.cz

I tak ostřílený moderátorský matador, jakým je Marek Eben (58), se před každým vystoupením klepe hrůzou. Na začátku každé řady StarDance navíc propadá panice a beznaději. Své tajemství držel neuvěřitelných deset let pod zámkem. Až teď se o…

Nov 14

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Krutá slova o zneužívání!

Blesk.cz / Celebrity

Blogerka a herečka Marie Doležalová (29) přizanala, že už několikrát byla na mizině. Šetřit se však nikdy nenaučila...

Nov 8

Vítězové StarDance si to můžou dovolit: Zelinka s Doležalovou si dopřáli pořádný tatarák

www.blesk.cz

Ten má ale štěstí! Tanečník Marek Zelinka, který už od loňského ročníku StarDance tvoří pár s herečkou Maruškou Doležalovou (29), je štíhlý jako lunt. Rozhodně si ale neodpírá dobrůtky, na které má zrovna chuť!

Oct 14

Tajný mejdan tanečníků ze StarDance: Marek Zelinka hladil Jana Ondera

Blesk.cz

Už několikrát se ukázalo, že taneční mistři to umějí rozjet nejenom na parketě ve StarDance, ale i před barem. Na posledním mejdanu měli k sobě blízko Marek Zelinka (30) a Jan Onder (31).

Oct 10

Vítězka StarDance Doležalová po roce vztahu se Zelinkou: Nechce pokračovat!

Blesk.cz / Celebrity

Díky loňské účasti ve StarDance získala Marie Doležalová (29) nejen lásku v podobě tanečníka Marka Zelinky (29), ale také větší sebevědomí. Jenže… Po necelém roce od triumfálního vítězství už má herečka společného tancování plné zuby!

Aug 15

Prázdniny milenců ze StarDance: Doležalová se Zelinkou objeli na skútru Česko!

Blesk.cz / Celebrity

Každý trávíme léto jinak. Někdo se jede smažit na pláž k moři, ale někomu stačí krásy naší země, která skrývá mnoho míst, jež stojí za to vidět. Herečka Marie Doležalová se se svým partnerem a tanečníkem Markem Zelinkou vydala na skútru…

Jun 21

Jak pokračuje láska ze StarDance? Doležalová a Zelinka sekli s tím, v čem byli úspěšní!

Blesk.cz / Celebrity

Zamilovali se do sebe během tance a jejich láska stále graduje. Herečka Marie Doležalová (29) a tanečník Marek Zelinky (29) jsou půl roku po skončení soutěže stále jak hrdličky. I když spolu tráví většinu času, tak společnou domácnost…

May 10

Hvězda StarDance Marie Doležalová: Zklamala fanoušky, skončila!

Blesk.cz / Celebrity

Každý čtvrtek se fanoušci Marie Doležalové (29) těšili na její vtipné psaní na blogu Kafe a cigárko, za jehož knižní podobu získala i cenu Magnesia Litera. Jenže herečka a vítězka StarDance už několik týdnů nenapsala ani řádek!

Jan 24

Zamilovaná dvojka Marie Doležalová s Markem Zelinkou: Na cenách kritiky zářili štěstím

Blesk.cz

Vítězka taneční soutěže StarDance, herečka a blogerka Marie Doležalová (29), si dala od přímých přenosů České televize pauzu jen měsíc a v sobotu diváky spolu s Vojtou Kotkem (28) provedla udílením Cen české filmové kritiky. Poté honem…

Jan 13

Láska jim vydržela i po StarDance: Maruška Doležalová s tanečníkem Zelinkou ruku v ruce

Blesk.cz / Celebrity

Láska kvete v každém počasí. Herečka a blogerka Marie Doležalová (28) se se svým tanečníkem Markem Zelinkou (28) vodí za ručičku, i když zrovna nesvítí sluníčko, ale pořádně leje...

Dec 22

Vítězka StarDance Marie Doležalová: Přiznala milence Zelinku a... Hned jí uletěl s chlapem!

Blesk.cz

Díky tanci získala novou lásku. Hned ale o svého milého Marie Doležalová (28) přišla. Marek Zelinka (29) totiž odletěl tančit do Afriky. A s chlapem!

Dec 21

Vítězka StarDance Doležalová se po rozchodu vede za ruku se Zelinkou: Jsou milenci?!

Blesk.cz

Hodiny tvrdé dřiny se Marii Doležalové (28) vyplatily. Nejenže tatínek na vítězství vydělal peníze, ale sama herečka už má nabídky na placená vystoupení. A co víc! Vytancovala si srdce Marka Zelinky (29), díky kterému StarDance vyhrála!