English

Spisovatel Patrik Hartl: Varování doktorů kvůli StarDance

Blesk.cz

Bude muset pořádně zabrat! Když totiž Patrik Hartl (47) kývl na nabídku do StarDance, netušil, že si zanedlouho na lyžích poničí koleno a bude muset rehabilitovat po operaci... Dá se do zahájení soutěže do pořádku?

More from Blesk.cz

May 13

První slova hvězd nové StarDance: Paulová volala dva doktory, Hartl zatuhl

www.blesk.cz

Pozvání do StarDance zastihlo všech 10 osobností v rozdílné formě. Zatímco Patrik Hartl (47) se zrovna 6 týdnů nemohl hýbat, Jana Paulová (69) to zase raději konzultovala se dvěma doktory!

Apr 19

Kompletní obsazení 13. řady StarDance odhaleno! Kdo z profesionálních tanečníků se vrací?

Blesk.cz

Nejprve Ćeská televize odhalila pětici ženkých hvězd StarDance, následně i pětici pánů. Nyní zbývá jediné – prozradit, kteří profesionální tanečníci je budou na parketu provázet. Kdo se v nové řadě objeví?

Apr 19

Spisovatel Patrik Hartl: Varování doktorů kvůli StarDance

Blesk.cz

Bude muset pořádně zabrat! Když totiž Patrik Hartl (47) kývl na nabídku do StarDance, netušil, že si zanedlouho na lyžích poničí koleno a bude muset rehabilitovat po operaci... Dá se do zahájení soutěže do pořádku?

Apr 18

Třaskavé setkání ve StarDance: Zaboduje Hes u Genzera díky mrtvému tátovi?

Blesk.cz

Po pětici dam odtajnila Česká televize i pět mužů, kteří budou na podzim tančit ve 13. řadě StarDance. Bude mezi nimi i herec Oskar Hes (25), syn zesnulého choreografa a zakladatele skupiny UNO Richarda Hese (†50).

Apr 17

Poslední pětice ze StarDance odhalena: Hes, Blažek i legenda cyklistiky!

Blesk.cz

S blížícím se podzimem se Česká televize chystá na další ročník oblíbené taneční show StarDance. K již dříve oznámeným účastnicím přibylo pět významných mužů z různých oborů, kteří slibují, že třináctá řada bude jedna z nejpamátnějších.

Apr 14

Spisovatel Patrik Hartl se dosmál: Stal se terčem podvodu

Blesk.cz / Celebrity

Přešel ho smích! S nástupem moderních technologií je čím dál snadnější sednout na lep podvodníkům. Před těmi teď varuje i spisovatel a režisér Patrik Hartl (47), proslulý svým hurónským smíchem. Neznámí pachatelé totiž zneužili jeho jméno…

Mar 24

Spisovatel Patrik Hartl (47): Úraz a operace!

Blesk.cz / Celebrity

Je to jen pár týdnů, co se oblíbený spisovatel Patrik Hartl chlubil na instagramu snímky z lyžovačky v Alpách. Ukázalo se ale, že i když byl na sebe opatrný a některá dobrodružství si i odpustil, neobešla se jeho zimní dovolená bez…

Mar 9

Český lev 2024: KOMPLETNÍ VÝSLEDKY!

Předávání Českých lvů je opět za námi. Kdo si odnesl nejvíce vytoužených sošek a proměnil nejvíc nominací? Připomeňte si s námi všechny výsledky večera.

Sep 13

Herec Jiří Dvořák: Tajné rande na StarDance!

Blesk.cz

Před dvěma lety spolu ve StarDance zvítězili a jejich tajné schůzky trvají dodnes! Herec Jiří Dvořák (56) chodí i na tréninky tanečnice Lenky Nory Návorkové (32) s hercem Markem Adamczykem (35). Už jim poradil i pár fíglů!

Feb 2

Spisovatel Patrik Hartl (46): Trápení s novým románem!

Fanoušci jsou zvyklí na jeden knižní bestseller za druhým a ani letos je Patrik Hartl (46) nezklame! Spisovatel odjel do zahraničí, kde dodělává svůj nový román, a jak sám říká, vypadá žalostně.

May 31

Patrik Hartl šokuje: Potrpí si na vylizování nosu!

Blesk.cz / Celebrity

Na natáčení dnešní večerní talk show Honzy Dědka na Primě zavítal mezi jinými hvězdami i spisovatel Patrik Hartl (45), který na sebe naprášil spoustu detailů z osobního života. Tohle rozhodně nikdo nečekal! Je libo vylizování nosu?

Jul 26

Patrik Hartl o osvobozující nahotě a natáčení filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel

Blesk.cz / Celebrity

Do premiéry jeho filmového debutu zbývá už jen pár dní. A tak se režisér a spisovatel Patrik Hartl (44) v posledních dnech nezastaví. Ačkoli on se vlastně nezastaví nikdy. Jak o sobě sám říká, je workoholik, a když se do něčeho pustí,…

Dec 12

Vysmátý režisér Patrik Hartl o Vánocích: Strom a dárky na chodbě!

Blesk.cz / Celebrity

Jeho poznávacím znamením je hýkavý smích a velký smysl pro humor. Ten Patrik Hartl (44) projevil i minulé Vánoce, když dárečky pro tříletou dceru nechal na chodbě pod cizím stromečkem!

Dec 8

Tohle je nový objev českého filmu: Oskar Hes jde v jednadvaceti z role do role

www.blesk.cz

Je mu teprve jednadvacet a už točil s Ondříčkem, Hřebejkem, Zachariášem i Alicí Nellis. Syn předčasně zesnulého choreografa Richarda Hese (+50) geny nezapře. Nejenže Oskar vystudoval konzervatoř stejně jako jeho otec, ale už během jejích…

Oct 14

Kretschmerová, Merunková, Hartl, Rychlý a další: 6 herců skoleno covidem v jednom studiu!

Blesk.cz / Celebrity

Stačilo jedno natáčení a hned to skončilo šesti nemocnými herci. S covidem-19 kromě Petra Čtvrtníčka (56) bojovali i jeho kolegové včetně herečky a dabérky Růženy Merunkové (80). Jen Jiří Lábus (70) vyvázl! Jak to?

Dec 27

Nejúspěšnější český spisovatel současnosti Patrik Hartl: Mám papíry na dlouhé vedení

Blesk.cz / Celebrity

Je sice znám svým nezapomenutelným smíchem, ovšem hlavně je to úspěšný spisovatel, kterému nedávno vyšla čtvrtá kniha Nejlepší víkend. Patrik Hartl (42) prozradil, co mu přinesl jeho nahý běh po Staromáku či proč je nazýván sukničkářem…

Nov 9

Herec Filip Blažek „nedává" stárnutí: Od čtyřicítky se mi chce plakat...

Díky dlouhým kudrnatým vlasům a pohledné tvářičce si ho oblíbili nejen režiséři pohádek, ale i fanynky. Před pár měsíci ale Filip Blažek oslavil 45. narozeniny.

Jun 27

Sexy snoubenka herce Filipa Blažka: Bradavky v pozoru!

Blesk.cz / Celebrity

Je to sice módní, ale může se to vymstít! I snoubenka herce Filipa Blažka (44) odhodila nepříjemně tísnící podprsenku. A přes letní šatičky jí trčely bradavky!

Nov 8

»Z tátova umírání jsem byl zoufalý« řekl v rozhovoru nejmladší herec z Pustiny Oskar Hes

Televizní událost sezóny, temná, dramatická Pustina, která jde až na dřeň mezilidských vztahů. Takový je seriál, jaký tu ještě nebyl. Kromě známých jmen za ním stojí i nová generace herců. Svůj velký debut si v něm odbyl i Oskar Hes (17).…

Aug 3

Herec Miroslav Donutil: Chce tančit ve StarDance?!

Přestože je Miroslav Donutil (65) na obrazovkách České televize pečený vařený, rád by si ještě splnil jeden sen – zatančit si ve StarDance, než tato oblíbená soutěž definitivně skončí!