English

Temná stránka Josefa Laufera (†84): Jak to bylo s donášením StB?!

Blesk.cz / Celebrity

Ženy mu ležely celý život u nohou. Milovaly jeho hlas a vizáž gentlemana s doutníkem věčně přilepeným »na pantu«. Jenže Josef Laufer (†84) měl i temné stránky svého já. Mnoho lidí mu až do smrti nezapomnělo, že se zaprodal rudému režimu.

More from Blesk.cz / Celebrity

Apr 25

Šok pozůstalých Josefa Laufera (†84): Zrada těsně před pohřbem!

Blesk.cz / Celebrity

Ve čtvrtek se koná poslední rozloučení s hercem a zpěvákem Josefem Lauferem (†84), jenž zesnul v sobotu 20. dubna. Pohřeb byl přísně utajený jak před médií, tak i před fanoušky. Jedna osoba však celou událost „propálila“ na sociální síti...

Apr 23

Dcera Josefa Laufera (†84) Ester: První slova o smrti táty

Blesk.cz / Celebrity

Český hudební svět zasáhla smutná zpráva. Ve věku 84 let zemřel oblíbený zpěvák Josef Laufer. Jeho dcera Ester Lauferová (54) se nyní podělila o vzpomínky na poslední etapu života svého otce, který bojoval ve vegetativním stavu až do svého…

Apr 23

Temná stránka Josefa Laufera (†84): Jak to bylo s donášením StB?!

Blesk.cz / Celebrity

Ženy mu ležely celý život u nohou. Milovaly jeho hlas a vizáž gentlemana s doutníkem věčně přilepeným »na pantu«. Jenže Josef Laufer (†84) měl i temné stránky svého já. Mnoho lidí mu až do smrti nezapomnělo, že se zaprodal rudému režimu.

Apr 22

Jiří Krampol o smrti kamaráda Josefa Laufera (†84): Nemuselo to být!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Jiří Krampol (85), ačkoliv se sám nyní nachází v nemocnici a potýká se s rodinným prokletím v podobě problémů s průduškami, zavzpomínal na svého kamaráda Josefa Laufera (†84). Ten v sobotu zemřel, po dlouhých letech v umělém spánku,…

Apr 21

Zemřel Josef Laufer (†84): 4 roky v umělém spánku!

Blesk.cz / Celebrity

Zemřel herec a zpěvák Josef Laufer (†84). Představiteli Kohna z komedií Kameňák, artisty Paola ze seriálového Cirkusu Humberto či interpretovi hitu Sbohem lásko, já jedu dál se stala osudná operace kolene, při níž mu v březnu 2020 selhalo…

Mar 7

Josef Laufer (84) 4 roky v umělém spánku: Jen jednou otevřel oči!

Jsou to přesně 4 roky, co Josef Laufer (84) skončil v umělém spánku, z něhož se dosud neprobudil. A dcera Ester (54) k interpretovi tirácké hymny Sbohem, lásko, já jedu dál stále odmítá pouštět i ty nejbližší kamarády.

Aug 14

Josef Laufer (82) stále v umělém spánku: Dcera rozhodla o jeho životě!

Blesk.cz / Celebrity

Už druhé narozeniny proležel Josef Laufer (82) v nemocnici. Před rokem a půl si interpret kamioňácké hymny Sbohem, lásko, já jedu dál nechal operovat srdeční chlopeň. Došlo ke komplikacím a dodnes se z umělého spánku zcela neprobral.

Jun 1

Dlouhý boj zpěváka Josefa Laufera (81) o život: Přichází kvůli tomu o miliony!

Ještě než v březnu 2020 upadl do kómatu a začal jeho 14měsíční boj na pokraji života a smrti, dokončoval Josef Laufer (81) přípravy nového muzikálu Ostrov pokladů. Mohl mu vydělat miliony, ty jsou ale v nedohlednu navzdory tomu, že divadla…

Mar 17

Nejtěžší rok v životě Josefa Laufera (81): Dcera ho neviděla 4 měsíce!

Blesk.cz / Celebrity

Dcera Josefa Laufera (81) měla v úterý těžký den. Uplynul totiž přesně rok od doby co se jejímu otci při operaci zastavilo srdce a musel být uveden do umělého spánku. A z toho se dodnes zcela neprobudil.

Jan 27

Josef Laufer (81): 10 měsíců po operaci srdce očkování proti covidu!

Blesk.cz / Celebrity

Aspoň něco se podařilo. Josef Laufer (81), který se po operaci chlopně neprobudil z narkózy a už 10 měsíců stále leží jen v částečném vědomí v nemocnici, dostal vakcínu proti covidu.

Dec 19

Naděje pro rodinu Josefa Laufera (81): Vánoční propuštění z nemocnice?!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Josef Laufer (81) strávil většinu tohoto roku na nemocničním lůžku a jeho rodina tak měla o něj velký strach. Kromě toho v LDN žije i jeho manželka, a tak jejich dcera Ester prožívá velmi náročné chvíle. Ovšem na Vánoce jí zřejmě…

Aug 11

Smutné 81. narozeniny Josefa Laufera: Přísná pravidla pro kamarády!

Blesk.cz / Celebrity

Ačkoliv už je na tom trochu líp a je částečně při vědomí, stejně prožívá Josef Laufer jedny z nejsmutnějších narozenin v životě. Leží v nemocnici a nikdo k němu nesmí, dokonce ani v den, kdy dovršil 81 let!

Apr 20

Josef Laufer je v umělém spánku už 35 dní! Dcera přinesla nejnovější zprávy

Blesk.cz / Celebrity

Leží už 35 dní v bezvědomí v nemocnici! A Josef Laufer (80) se stále nechce probudit. Lékaři jsou ale přesto přesvědčeni, že legendární zpěvák má ještě naději na život.

Apr 5

Josef Laufer už 21 dní v umělém spánku: Kvůli „dírce“ v srdeční chlopni!

O dírce v srdeční chlopni věděl a v pohodě s ní žil. Poté se ovšem po poradě s lékaři rozhodl, že si dá srdce do pořádku. A výsledek je bohužel takový, že zpěvák Josef Laufer (80) už 21 dní leží na kardiologii Nemocnice Na Homolce v umělém…

Apr 2

Josef Laufer 18 dnů v umělém spánku: Proč ho lékaři nebudí?!

Už 18 dnů leží Josef Laufer (80) v umělém spánku v pražské Nemocnici Na Homolce. „Klinické testy má naštěstí v pořádku,“ řekl Blesku Oldřich Lichtenberg (57).

Mar 24

Nejhorší je bezmoc! Dcera Josefa Laufera (80) promluvila o nemocném tátovi

Blesk.cz

Herec a zpěvák Josef Laufer (80) leží po plánovaném zákroku v nemocnici v umělém spánku a všichni, kdo ho mají rádi, tak o něj mají strach. V první řadě dcera Ester, která nyní prozradila, co je na současné situaci vlastně nejtěžší.

Mar 22

Josef Laufer leží na koronárce v umělém spánku: Kapelník Větrovec má o něj strach!

Blesk.cz / Celebrity

„Bojím se o něho,“ netají klavírista Pavel Větrovec (70), jehož kamarád Josef Laufer (80) bojuje o život v umělém spánku na koronární jednotce pražské Nemocnice Na Homolce.

Nov 11

Tři jubilea Josefa Laufera: Předvedl neuvěřitelný tanec se sakem!

Blesk.cz / Celebrity

Někdo tančí s vlky, Josef Laufer (80) se saky! Zpěvák rozezpíval a roztančil celé divadlo, osmdesátiny ho vůbec netížily. Navíc slaví ještě půl století společného života s manželkou a 60 let profesionální dráhy.

Jun 22

Zpěvák Josef Laufer: Tři dny po operaci utekl z nemocnice!

Blesk.cz / Celebrity

Práce je mu přednější. Sotva se Josef Laufer (76) zmátořil z prodělané operace žlučníku, už stál zase za mikrofonem. Z nemocnice utekl pouhé tři dny po zákroku.

May 16

Josef Laufer má nové koleno! Sedm týdnů po operaci běhá jak mladík

Blesk.cz

Zpěvák Josef Laufer (76) chodí o holi. Před sedmi týdnu mu lékaři provedli totální endoprotézu levého kolena. Operace to byla plánovaná a nebýt hůlky, nikdo by to nevěděl.