English

Závod sdruženářů na MS v Lahti vede po skoku Seidl, Portyk je sedmadvacátý

iDNES.cz / Sport 8 sources

Skokanskou část závodu v severské kombinaci na velkém můstku na mistrovtsví světa v Lahti vyhrál Rakušan Mario Seidl. Nejlepší z Čechů Tomáš Portyk je na 27. místě.

Závod sdruženářů na MS vede po skoku Seidl, Portyk je 26.

Nejlepší z kvarteta českých sdruženářů Tomáš Portyk je průběžně na 26. místě.

Na velkém můstku ulétl Seidl, českým sdruženářům se nedařilo

Lahti - Skokanskou část závodu sdruženářů na mistrovství světa vyhrál Rakušan Mario Seidl a do běžecké stopy vyběhne s náskokem 38 sekund před druhým Francouzem Maximem Lahuertem. Nejlepší z v Lahti dominujících Němců Johannes Rydzek na…

Top Related Stories
83

Mar 11

Japonec Watabe ukončil dlouhou německou sérii, Portyk dojel až osmatřicátý

Aktuálně.cz open event

Oslo - První závod Světového poháru v severské kombinaci po mistrovství světa vyhrál v Oslu Japonec Akito Watabe. Čtyřnásobný šampion z Lahti Johannes Rydzek byl čtvrtý, český reprezentant Tomáš Portyk klesl z 32. příčky po skoku v běžecké…

Mar 11

Sdruženář Portyk odstartuje v Oslu do běžecké části z 32. místa

Aktuálně.cz open event

Český sdruženář Tomáš Portyk figuruje po úvodní skokanské části dnešního závodu Světového poháru v severské kombinaci v Oslu na 32. místě.

Mar 3

Rydzek má čtvrté zlato z MS, s Frenzelem vyhráli sprint dvojic. Češi skončili osmí

Němečtí sdruženáři Johannes Rydzek a Eric Frenzel ovládli na mistrovství světa sprint dvojic. Češi Miroslav Dvořák a Tomáš Portyk skončili osmí.

Mar 3

ŽIVĚ: Dvořák s Portykem se snaží na běžeckých okruzích umazat manko

Lahti – Česká dvojice Miroslav Dvořák, Tomáš Portyk už před startem šampionátu avizovala, že do týmového sprintu vkládá nejvíce nadějí. Po skokanské části na můstku v Lahti to však na kdovíjaký výsledek nevypadá. Poté, co Dvořák skočil 115…

Mar 1

Sdruženář Rydzek slaví další individuální zlato, Portyk byl třiatřicátý

Německý sdruženář Johannes Rydzek si na mistrovství světa v Lahti počíná suverénně. Ovládl také druhý individuální závod a celkem má z letošního šampionátu už třetí zlato. Český reprezentant Tomáš Portyk obsadil 33. místo.

Mar 1

Závod sdruženářů na MS v Lahti vede po skoku Seidl, Portyk je sedmadvacátý

Skokanskou část závodu v severské kombinaci na velkém můstku na mistrovtsví světa v Lahti vyhrál Rakušan Mario Seidl. Nejlepší z Čechů Tomáš Portyk je na 27. místě.

Feb 26

Čeští sdruženáři skončili v závodě družstev jedenáctí, kralovali Němci

iDNES.cz open event

Družstvo českých sdruženářů ve složení Ondřej Pažout, Jan Vytrval, Miroslav Dvořák a Tomáš Portyk skončilo na světovém šampionátu v Lahti na posledním jedenáctém místě. Na suverénní Němce ztratilo bezmála pět minut. Stříbrné medaile…

Feb 24

Rydzek obhájil titul, Dvořák dokončil na 28. pozici

Sport.cz open event

Německý sdruženář Johannes Rydzek obhájil ve finském Lahti titul mistra světa v závodu se skokanskou částí na středním můstku. Nejlepší z českých reprezentantů byl Miroslav Dvořák, který desetikilometrový běh dokončil na 28. místě.