English

Počet účtenek v rámci EET překonal jednu miliardu

EuroZprávy.cz / Zprávy z domova 4 sources

Praha - Elektronická evidence tržeb (EET) byla spuštěna 1. prosince 2016 a Finanční správa k dnešnímu dni zaznamenala přes jednu miliardu vydaných účtenek. Celková suma přiznaných tržeb je 350 miliard korun.

Počet účtenek v rámci EET překonal jednu miliardu

Týden.cz / Byznys

Finanční správa v pátek zaznamenala v rámci elektronické evidence tržeb (EET) již více než jednu miliardu vydaných účtenek. Správa o tom informovala na twitteru. Celková suma tržeb přiznaných v rámci EET je podle správy 350 miliard korun.

První miliarda EET účtenek. Ve špičce jich systém zpracuje přes milion za hodinu

iROZHLAS

Finanční správa v pátek zaznamenala v rámci elektronické evidence tržeb (EET) už více než jednu miliardu vydaných účtenek. Správa o tom informovala na twitteru.

Miliarda zbytečných účtenek. Babišova EET eviduje tržby za 350 miliard

Info.cz

Finanční správa zaznamenala v rámci elektronické evidence tržeb už přes miliardu vydaných účtenek. Informovala o tom na twitteru. Celková suma tržeb přiznaných v rámci EET je podle správy 350 miliard korun.

Top Related Stories
17

Apr 28

Počet účtenek v rámci EET překonal jednu miliardu

Praha - Elektronická evidence tržeb (EET) byla spuštěna 1. prosince 2016 a Finanční správa k dnešnímu dni zaznamenala přes jednu miliardu vydaných účtenek. Celková suma přiznaných tržeb je 350 miliard korun.

Apr 23

EET v nejbližších letech přinese do rozpočtu skoro 23 miliard navíc, slibuje si Babišův úřad

Auto.cz open event

Elektronická evidence tržeb (EET), která byla spuštěna od loňského prosince, by měla letos a příští rok přinést do státní kasy v úhrnu navíc 22,6 miliardy korun. V roce 2019, tedy po náběhu všech fází EET, by to mělo být dalších 1,8…

Apr 21

Reklamu o miliardových úsporách EET získala firma s nejdražší nabídkou

iDNES.cz open event

Soutěž na reklamní kampaň, jež upozorňovala na možné úspory, které přinese elektronická evidence tržeb, vyhrála firma s nejdražší nabídkou. Generální finanční ředitelství výsledek výběrového řízení hají tím, že vítězná společnost získala…

Apr 20

Povinnost EET i pro hasičské plesy? Babiš zástupcům venkovských spolků nedokázal dát jasnou odpověď

Konference pod názvem Vesnické spolky a EET ukázala, že jasno v tom, na co se elektronická evidence tržeb vztahuje, nemá ani samotný zákon.

Apr 20

Babiš slibuje úlevy od EET hasičům i rybářům a vrací do hry výjimky pro nejmenší podnikatele

IHNED.cz open event

Ministr financí Andrej Babiš opět přichází s návrhem úlev z elektronické evidence tržeb.

Apr 10

Nevidomí dostali výjimku z EET. Chybí pokladny pro slepé, drhne i Babišův systém

Blesk.cz open event

Ministerstvo financí připravuje se startem třetí a čtvrté fáze elektronické evidence tržeb (EET) dočasné zproštění nevidomých a slabozrakých z povinnosti evidovat tržby. V tiskové zprávě o tom v pondělí informoval resort financí. Systém…

Apr 7

Udusí EET kulturu a tradice? Z kapel se mohou stát neziskovky

Deník.cz open event

Založíte si amatérskou kapelu, po měsících ve zkušebně vyjedete na první koncert, za který dostanete pár korun na benzín a na pivko. Na to vám už příští rok nebude stačit jen hudební um, nástroje a aparáty. Ve výbavě by neměla chybět ani…

Apr 7

Slováci možná okopírují Babišovu EET. Finanční správa chce zamezit manipulacím s kasami

Daňoví kontroloři na Slovensku v současnosti nepřetržitý přístup k údajům pokladnách podnikatelů nemají.