English

Pro Paroubkův návrat do ČSSD nezvedl ruku ani jeden člen výboru

Novinky.cz / Domácí 30 sources

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD v pondělí neschválil návrat bývalého předsedy Jiřího Paroubka do strany. Paroubek chtěl být členem partaje v Cerhenicích na Kolínsku. Informoval o tom mluvčí pražské ČSSD Lukáš Henzl.

Pražská ČSSD odmítla návrat expremiéra Paroubka do strany. Nedostal ani jeden hlas

Sociální demokraté nemůžou svému dřívějšímu předsedovi Paroubkovi zapomenout, že založil po odchodu z ČSSD konkurenční stranu.

Paroubek se do ČSSD nevrátí, strana ho nechce

Praha - Krajský výkonný výbor pražské ČSSD dnes neschválil návrat někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Ruku pro znovupřijetí do ČSSD nezvedl žádný z členů výboru. ČTK to sdělil mluvčí pražské ČSSD Lukáš Henzl.

Paroubek se do ČSSD nevrátí, pro znovupřijetí nebyl nikdo z pražského vedení

iDNES.cz / Zprávy

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD neschválil návrat někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Ruku pro znovupřijetí do ČSSD nezvedl žádný z členů výboru.

Paroubek se do ČSSD nevrátí. Pro jeho přijetí nehlasoval ani jeden člen výboru

Lidovky.cz

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD neschválil návrat někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Ruku pro znovupřijetí do ČSSD nezvedl žádný z členů výboru. Sdělil to mluvčí pražské ČSSD Lukáš Henzl.

ČSSD už Paroubka nechce, krajský výkonný výbor jeho návrat zamítl

iROZHLAS

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD v pondělí neschválil návrat Paroubka do strany. Paroubek chtěl být členem sociální demokracie v Cerhenicích na Kolínsku.

Pražská ČSSD nechce zpět Paroubka. Absurdní, vzkázal

Týden.cz / Domácí

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD neschválil návrat někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Ruku pro znovupřijetí do ČSSD nezvedl žádný z členů výboru.

Paroubek dostal stopku. Krajský výbor ČSSD neschválil jeho návrat

Deník.cz

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD dnes neschválil návrat expremiéra a expředsedy strany Jiřího Paroubka do strany. Paroubek chtěl být členem sociální demokracie v Cerhenicích na Kolínsku. Pro jeho přijetí nebyl nikdo z hlasujících.

Paroubek se chtěl vrátit do ČSSD, strana mu řekla, co s ním bude

TN.cz

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD dnes neschválil návrat někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Ruku pro znovupřijetí do ČSSD nezvedl žádný z členů výboru. O zamítavém verdiktu informoval mluvčí pražské ČSSD Lukáš Henzl. Podle…

Top Related Stories
134

Jun 28

Pomůže ČSSD přijetí Paroubka? Ratha by cerhenický starosta taky pozval, dle politologa je to nesmysl

EuroZprávy.cz open event

Praha/Cerhenice - Starosta Cerhenic Marek Semerád (ČSSD) stále doufá v to, že se Jiří Paroubek stane členem Sociální demokracie. Přijal by prý i Davida Ratha, kdyby mu přinesl osvobozující rozsudek. Rath už se však do politiky prý nechystá…

Jun 27

Buldozer Paroubek slaví! Sociální demokraté v Cerhenicích na Kolínsku ho přijali za člena

eXtra.cz open event

To jsou politické zvraty jako na houpačce! Sociální demokraté v Cerhenicích na Kolínsku schválili přijetí bývalého předsedy ČSSD a někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Stalo se tak přes skutečnost, že se proti jeho návratu…

Jun 26

Paroubek to bere zpět do ČSSD přes Cerhenice. Zdejší buňka schválila jeho přijetí Praze navzdory

Aktuálně.cz open event

Sociální demokraté v Cerhenicích na Kolínsku v pondělí schválili přijetí bývalého předsedy ČSSD a někdejšího premiéra Jiřího Paroubka do strany. Učinili tak přesto, že se proti jeho návratu postavilo vedení pražské ČSSD. Přihlášku a…

Jun 25

Urputné bitvy Jiřího Paroubka. Bafuňáři ČSSD se nejspíš pletou

Málokdo s ním chce být pod jednou střechou. Doma to odmítá jeho žena Petra, v ČSSD celé stranické vedení. Expremiér Jiří Paroubek ale vypadá, že ho nic nerozhodí, a to už čelil i obvinění ze zneužívání své malé dcery.

Jun 23

'Takže na shledanou, pane redaktore.' Paroubek naštvaně odešel z živého vysílání Českého rozhlasu

iROZHLAS open event

UVNITŘ VIDEO. Návrat expremiéra Jiřího Paroubka do ČSSD v pondělí jednomyslně odmítlo vedení pražské organizace. Někdejší předseda sociálních demokratů se chce i přesto do strany vrátit.

Jun 22

Zeman je pro návrat Paroubka do ČSSD, připomněl jeho památnou hlášku

Praha - Podle prezidenta Miloše Zemana by ČSSD svému bývalému předsedovi Jiřímu Paroubkovi měla umožnit minimálně členství ve straně. Poznamenal, že Paroubek prošel v sociální demokracii dvěma fázemi.

Jun 21

Jak dostat ČSSD zpět do hry? Dolínek prozradil, jaké plány strana má

EuroZprávy.cz open event

ROZHOVOR - Petr Dolínek (ČSSD) se před nedávnem stal lídrem pražské kandidátky do podzimních sněmovních voleb. Vyšachoval tak ministra zdravotnictví Miloslava Ludvíka. Dolínek serveru EuroZprávy.cz prozradil, že v Praze doufá alespoň v 14…

Jun 19

Pro Paroubkův návrat do ČSSD nezvedl ruku ani jeden člen výboru

Krajský výkonný výbor pražské ČSSD v pondělí neschválil návrat bývalého předsedy Jiřího Paroubka do strany. Paroubek chtěl být členem partaje v Cerhenicích na Kolínsku. Informoval o tom mluvčí pražské ČSSD Lukáš Henzl.

Jun 19

Paroubek: ČSSD mě nechce? K nejúspěšnějšímu předsedovi za 140 let by se měla chovat lépe

Slova Jiřího Paroubka, že se vrací do strany a že stane členem ČSSD v Cerhenicích na Kolínsku, způsobila poprask. Jak reaguje na to, že ho stranické špičky zpátky nechtějí? Co by jim poradil? Bývalý politik poskytl rozhovor serveru Blesk…

Jun 18

Zaorálek a Sobotka Paroubka zpět nechtějí. Paroubek: Čekal jsem to

Týden.cz open event

Bývalý předseda vlády a někdejší šéf ČSSD Jiří Paroubek podle volebního lídra sociální demokracie Lubomíra Zaorálka znovu do strany přijat nebude.

Jun 17

Velký comeback Paroubka? V politice i osobním životě měl strmé vzestupy a pády

Praha - Bývalý premiér Jiří Paroubek se opět vrací na politickou scénu. S politikou začal již v den svých 18. narozenin, kdy podal přihlášku do Československé strany socialistické (ČSS). Po pádu režimu v roce 1989 vstoupil do obnovené ČSSD…