English

Při tureckých náletech v syrském Afrínu zahynulo 36 vojáků

ČeskéNoviny.cz 6 sources

Damašek - Při útocích tureckého letectva na region Afrín na severozápadě Sýrie zahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Informují o tom agentury s odkazem na exilovou...

Při tureckých náletech v Afrínu zahynulo 36 vojáků. Zesílily pozemní boje v Ghútě

Damašek - Při útocích tureckého letectva na syrský Afrín nzahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Ozbrojené síly syrské vlády dnes získaly kontrolu nad městem Aš-Šajfúníja ve východní Ghútě, oblasti poblíž metropole Damašku.…

Při tureckých náletech v syrském Afrínu zahynuly desítky vojáků

Při útocích tureckého letectva na region Afrín na severozápadě Sýrie zahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Informují o tom agentury s odkazem na exilovou Syrskou organizaci pro lidská práva (SOHR).

Pozemní útoky ve východní Ghútě sílí, tvrdí organizace. Asad pozemní ofenzivu zatím neohlásil

Info.cz

Kontrolu nad městem Aš-Šajfúníja ve východní Ghútě získaly ozbrojené síly syrské vlády. Informovala o tom exilová Syrská organizace pro lidská práva (SOHR). Ghúta je oblast poblíž Damašku.

Turecko dál útočí na Afrín. Při náletech zahynulo 36 provládních syrských vojáků

www.irozhlas.cz

Při útocích tureckého letectva na region Afrín na severozápadě Sýrie zahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Informují o tom agentury s odkazem na exilovou Syrskou organizaci pro lidská práva.

Turecká armáda útočila na syrský Afrín, zahynulo 36 vojáků

globe24.cz

Damašek - Při útocích tureckého letectva na syrský Afrín nzahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Informují o tom agentury s odkazem na exilovou Syrskou organizaci pro lidská práva (SOHR).

Při tureckých náletech v syrském Afrínu zemřely tři desítky členů provládních jednotek

Při útocích tureckého letectva na region Afrín na severozápadě Sýrie zahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Informovaly o tom agentury s odkazem na exilovou Syrskou organizaci pro lidská práva (SOHR). Boje zesílily i ve…

Top Related Stories
72

Mar 16

V bojích u severosyrského Afrínu zemřelo 18 civilistů, několik set rodin uprchlo

Afrín - V bojích u severosyrského města Afrín dnes přišlo o život nejméně 18 civilistů, oznámila exilová Syrská organizace pro lidská práva (SOHR).

Mar 15

Turecké útoky na Afrín vyhnaly z domovů 10.000 lidí, Město trpí nedostatkem vody

Damašek/Ankara - Letecké a dělostřelecké bombardování severosyrského Afrínu ze strany turecké armády vyhnalo od středy na 10.000 lidí. Podle agentury Reuters to dnes oznámily kurdské milice YPG, které město drží.

Mar 15

Ticho po Afrínu. 'Všichni tady umřeme,' říká Češka z odříznutého města

iROZHLAS open event

Turecká armáda a její spojenci vstoupili do kurdského města Afrín na severu Sýrie. Kurdské jednotky jsou bezmocné. Turecká letadla a drony Afrín nemilosrdně bombardují. A svět přihlíží.

Mar 10

Turecká armáda stanula na okraji kurdského Afrínu

Bejrút - Turecká armáda se dnes spolu se syrskými povstaleckými skupinami za intenzívního bombardování dostala na okraj severosyrského města Afrín.

Mar 5

V bojích v syrském Afrínu zemřelo 13 lidí

Damašek - Útoky turecké armády v severosyrské oblasti Afrín dnes nepřežilo 13 lidí a přes 20 civilistů bylo zraněno. Oznámily to kurdské milice YPG, proti nimž turecká armáda zahájila v této části Sýrie ofenzivu 20. ledna.

Mar 3

Při tureckých náletech v syrském Afrínu zahynulo 36 vojáků

Damašek - Při útocích tureckého letectva na region Afrín na severozápadě Sýrie zahynulo nejméně 36 příslušníků provládních jednotek. Informují o tom agentury s odkazem na exilovou...

Feb 23

Turecko ostřelovalo kurdský konvoj v syrském Afrínu

Ankara - Turecká armáda dnes ostřelovala konvoj převážející zásoby zbraní a střeliva do kurdské enklávy Afrín v severní Sýrii.

Feb 23

Turecko v Afrínu zabíjí civilisty. Mezi mrtvými jsou i děti, tvrdí HRW

Damašek - Human Rights Watch (HRW) tvrdí, že Turecko nepodniklo při své ofenzivě v severosyrské oblasti Afrín potřebné kroky, aby zamezilo smrti civilistů. Jen koncem ledna v regionu zahynulo 26 lidí, včetně 17 dětí. Ankara oponuje, že v…

Feb 21

Sever Sýrie byl opět pod tureckou palbou. Mluvčí Erdogana varoval Damašek

Damašek/Ankara - Turecko v noci na dnešek opět ostřelovalo oblast Afrín na severu Sýrie. Mluvčí tureckého prezidenta zároveň varoval Damašek, že další případné pokusy syrských provládních jednotek vstoupit do Afrínu na pomoc Kurdům budou…