English

Drobný se dál patlá v omluvě Gottovi! Teď urazil Patrasovou a otřel se i o mrtvou Bartošovou!

Blesk.cz

Zpěvák Milan Drobný (71), který si to u Karla Gotta (77) rozházel tím, že se opřel do jeho ženy Ivany, se snaží žehlit situaci veřejnou omluvou. V ní si to ale rozházel zase s jinými kolegy, a dokonce se nehezky otřel o mrtvou Ivetu…

More from Blesk.cz

Feb 6

Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana a její matka: Tajná návštěva Gombitové!

Na obou koncertech Mariky Gombitové (67) seděly v první řadě vdovy Kateřina Žbirková (57) a Miluše Patejdlová (67). Kde byla ale vdova Ivana Gottová (48), jejímuž muži Marika také věnovala píseň?

Oct 1

Životní rozhodnutí vdovy po Gottovi (†80): Ivana odejde z Bertramky!

Blesk.cz

A je to tady! Jako každý správný velikán, i Karel Gott (†80) bude mít po své smrti muzeum. Slavíkova manželka Ivana Gottová (47) učinila životní rozhodnutí. Opouští vilu na Bertramce, aby ji mohla otevřít zpěvákovým fanouškům!

Nov 19

Český Slavík: Ivana Gottová místo Karla (†80)!

Blesk.cz / Celebrity

Obnovená anketa hudební popularity Český slavík dnes definitivně zakončí éru Karla Gotta (†80). Muže, který byl s touto anketu od samého začátku spjatý. Stane se tak ve chvíli, kdy pořadatelé vyhlásí letošního Zpěváka roku.

Apr 1

Zásadní prohlášení po měsících mlčení: Vdova po Gottovi (†80) Ivana řekla, co chystá!

Z důvodu přetrvávající pandemické situace spojené s onemocněním COVID-19 se posunují plánované projekty, které nesou odkaz Karla Gotta (†80). Vdova Ivana Gottová (45) oznámila, kdy se fanoušci dočkají knihy, filmu i koncertů.

Mar 23

Hřbitovní správa po krádežích na hrobech Gotta a Pilarové: Řeší to policie! A co Ivana?

Blesk.cz / Celebrity

Řadění zlodějů na hrobě Karla Gotta (†80) začala hned v pondělí řešit hřbitovní správa! Ta požádala o pomoc městskou policii. Zpěvákova rodina se zatím na nikoho neobrátila.

Nov 30

Producent přiznal, proč zaměstnal Ivanu Gottovou! Přišel za ním Karel...

Blesk.cz

Předtím, než se z Ivany Macháčkové (44) stala oficiálně paní Gottová, vystřídala více zaměstnání - od zdravotní sestry přes au-pair až po produkční Divadla Broadway. Nyní ale producent Oldřich Lichtenberg (57) prozradil, jak se vlastně k…

Oct 5

Ivana Gottová po covidu u hrobu Karla (†80): Ten pohled ji vyburcoval ke vzkazu fanouškům!

Poté, co kvůli pozitivnímu testu na koronavirus a následné karanténě Ivana Gottová (44) odložila původně zvažovanou slavnostní premiéru filmu Karel o svém manželovi Karlu Gottovi (†82) z 1. října a nezůčastnila se ani novinářské projekce,…

Feb 25

Fenomén Marek Ztracený: Proč se bál vzít Gottovi (†80) telefon? A co na to Ivana?!

Blesk.cz / Celebrity

O Markovi Ztraceném (36) Karel Gott (†80) prohlásil, že nikdy ztracený nebude. Přesvědčila jej prý o tom jeho tvorba, z níž rád čerpá i pro svůj repertoár. Zpěvák, skladatel a Objev roku 2008 v anketě Český slavík patřil k nejmladší…

Jan 20

Jasné varování: Vdova Ivana vrací úder těm, co zapálili Gottův (†80) hrob!

Blesk.cz / Celebrity

Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (44) nechce, aby se opakovala nedávná událost a hrob jejího zesnulého manžela nedej bože znovu vzplál. A tak fanouškům, jenž se chystají v budoucnu na hřbitov v pražských Malvazinkách, posílá jasné…

Dec 21

Karel Gott našel místo posledního odpočinku: Ivana promluvila a zve k hrobu

Blesk.cz / Celebrity

Jen tři dny před Štědrým dnem byl dokončen hrob Karla Gotta (80) na pražských Malvazinkách. Ještě než se rozednilo a brány hřbitova se otevřely, Ivana Gottová po dlouhé době promluvila a pozvala všechny své fanoušky k návtěvě místa jeho…

Dec 18

Pravda o hrobu Karla Gotta (†80): Proč Ivana spěchá na dokončení?!

Blesk.cz

Vdova plní další Slavíkovo přání! Karel Gott (†80) si vybral místo svého posledního odpočinku. A Ivana Gottová (43) dělá vše pro to, aby udělala vše tak, jak si Mistr přál. Proč ale na práci tak pospíchá?

Oct 25

Kde bude mít Gott hrob? Vdova Ivana promluvila!

Blesk.cz

Informace, na kterou tak dlouho veřejnost čekala, je tady. Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (43) prozradila, kde bude zpěvák pohřben - na hřbitově v pražských Malvazinkách.

Oct 21

Vondráčková o Gottovi: Jeho Ivana vyzvídala, jak ho dostat k oltáři!

www.blesk.cz

Karel Gott a Helena Vondráčková – málokterá jména k sobě v českém showbyznysu pasují tak dokonale. Jejich spojení bylo výjimečné. A unikátní byl i vztah zpěvačky a Ivany Gottové. Jen nedlouho před smrtí, když zpěvák slavil osmdesáté…

Jun 26

Šokující seznam: Gottovi blízcí, které nepozvali na oslavu. Komu Ivana řekla NE?

Blesk.cz / Celebrity

Z předčasné oslavy svých osmdesátin, kam pozval přes dvě stovky slavných osobností, měl velkou radost. Nevadilo přitom Karlu Gottovi (79), že na párty chyběli klíčoví lidé jeho života? Zapomněl na ně, nebo si je na oslavě nepřál?

Jun 2

Gottovi ve Zlíně! Ivana se učila s instagramem a omylem ukázala svou pravou tvář!

Páteční spanilá jízda Karla Gotta (79) a jeho družiny na Zlínský filmový festival odhalila jedno těhotenství i fakt, kdo skutečně ovládá jeho instagram. A Mistr to rozhodně není.

Nov 21

Nová fakta o Gottovi drženém v karanténě: Co podstupuje a jakou výsadu má Ivana

Blesk.cz

Slavík si minimálně do pátku poleží ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí! Léčba sklízí úspěch, ale boj se zánětem dýchacích cest ještě není u konce.

Dec 8

První vyjádření Karla Gotta: Do vztahu s Alicí zatáhl i Ivanu!

Blesk.cz

Když vyšlo najevo tajemství, že Karel Gott (78) už 34 let udržuje intenzivní přátelství s Alicí Kovácsovou (51), mlčel. Teď ale zpěvák poprvé promluvil! A svůj utajovaný vztah spojil s manželkou Ivanou Gottovou (41).

Jun 22

Ivana vrátila Karlu Gottovi úsměv. Gottová to ale nebyla

Blesk.cz / Celebrity

Karel Gott (77) má téměř vždy stejný výraz v obličeji. Ale aby se smál s rukama nahoře, tak ho už dlouho nikdo neviděl. Za jeho dobrou náladu může Ivana. Ne jeho manželka, ale miliardářka Ivana Trump (68)!

Dec 11

Pravda o vousech Karla Gotta: Nechtěl je on, ale Ivana!

Blesk.cz

Když se Karel Gott (77) vyléčil z rakoviny, překvapil své fanoušky změnou image. Nechal si narůst vousy i vlasy. Původně měli všichni zato, že to udělal na radu lékařů. Nyní ale přiznal, že to tak úplně nebylo...

Jun 24

Ivana dohodila Gottovi sexy kočku! A Karel se na ni už moc těší

Blesk.cz / Celebrity

To jsou změny. Karel Gott (75) má poprvé za svou kariéru tiskovou mluvčí. Je jí Aneta Stolzová (33), která je ředitelkou PR agentury. Tato sympatická žena je kamarádkou Gottovy ženy Ivany (39). Tak ji svému manželovi dohodila.