English

Herečka a zpěvačka Bára Poláková: Prozradila pohlaví svého miminka!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (33) už je v 8. měsíci těhotenství a než se naděje, bude mít její půvabná dcerka Ronja sourozence. Bára dokonce prozradila, zda to bude holčička či chlapeček!

More from Blesk.cz / Celebrity

Aug 4

Bára Poláková si užívá na dovolené: Koupačka na střeše!

Slunečné počasí si vychutnává Barbora Poláková (39) na dovolené v Barceloně. Fanouškům se pochlubila fotkami v bílých jednodílných plavkách, v nichž se koupe a přitom kochá výhledem na město.

Jan 20

Bára Poláková po rozchodu s Liškou zkrásněla: Vrátila se ke své přirozenosti a je z ní úplně jiná žena!

Blesk.cz / Celebrity

Tři roky tajili, že už nejsou pár, ale dál společně vychovávají své dvě dcery Ronju (5) a Riku (4). Herci Pavel Liška (49) a Bára Poláková (37) se ke konci vztahu vyjádřili loni v rozhovoru pro magazín Reportér.

Dec 6

Poláková po rozchodu s Liškou: Neobvyklé vánoční plány!

O rozchodu Báry Polákové (38) a Pavla Lišky (49) se spekulovalo dlouho. Rozchod přiznal slavný pár až po třech letech. Vzhledem k tomu, že jsou rodiči dvou holčiček Ronji (5) a Riky (4), nabízí se otázka, jak budou vypadat jejich vánoční…

Aug 10

Bára Poláková a Pavel Liška po rozchodu: Netradiční domluva ohledně péče o dcerky!

Blesk.cz

O jejich rozchodu si už dlouho štěbetali vrabci na střeše, ale až po třech letech to herecký pár Bára Poláková (37) a Pavel Liška (49) potvrdil. Jak se rodiče dvou malých holčiček - Ronji (5) a Riky (4) - dohodli na jejich péči?

Aug 9

Bára Poláková a Pavel Liška potvrdili rozchod! Tři roky už spolu nežijeme

Tři roky se jim podařilo tutlat, že jsou od sebe! Herecký pár, který spolu má dvě dcery - Ronju (5) a Riku (4), Bára Poláková (37) a Pavel Liška (49) už nejsou partneři. O jejich rozchodu ale věděla jen rodina a nejbližší přátelé.

Sep 24

„Nafrněná" Poláková vyměnila Lišku za sexy doprovod! A prý je to spolu moc baví

Blesk.cz / Celebrity

Všechno nasvědčuje tomu, že Bára Poláková (36) a Pavel Liška (48) už netvoří pár. Na premiéru filmu režiséra Rudolfa Havlíka Bábovky dorazila blondýnka v doprovodu snowboardistky Evy Samkové (27).

Sep 9

»Nafrněná« Poláková? Na party si užívala se dvěma muži! Liška nebyl ani jeden

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (36), která aktuálně září na plátnech kin v historickém dramatu Krajina ve stínu, si následnou afterparty po premiéře užívala se vším všudy. S jedním mladým mužem sdílela nápoj, s druhým odjela domů. A ani…

Jun 5

Krize, nebo rovnou konec? Poláková s Liškou se už spolu neobjevují na veřejnosti

Blesk.cz

Už je to pěkně dávno, co se Bára Poláková (35) a Pavel Liška (47) společně objevili na veřejnosti. Minimálně dva roky chodí na své premiéry sami nebo herec vyvede syna z manželství s Kristýnou Bokovou (37) Šimona (14).

May 15

„Nafrněná“ Bára Poláková: Odhalila svůj svérázný lék na duševní pohodu!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Bára Poláková (35) se nezdá. Dvojnásobná maminka a životní partnerka herce Pavla Lišky (47) totiž šokovala přiznáním, jak bojuje proti stresu a udržuje se v psychické pohodě: začala se věnovat boxu!

Apr 24

Bára Poláková opustila Lišku a dcery! Užívá si na Bali se sportovní hvězdou

Blesk.cz / Celebrity

Loni to byl Pavel Liška (47), kdo na tři měsíce kvůli natáčení v Jižní Americe opustil rodinu, letos pro změnu na víc jak týden pláchla Bára Poláková (35). I když manželé vychovávají dvě malé dcery Ronju (3,5) a Riku (2), kvůli práci se…

Jan 23

Hudební ceny Anděl: Nejvíc nominací má Bára Poláková a kapela Lucie! Kdo bude udílení cen moderovat?

Blesk.cz / Celebrity

Hudební ceny Anděl budou letos rozdány 5. března ve Fóru Anděl. V prvním kole získali po třech nominacích zpěvačka Barbora Poláková, skupina Lucie a rapový komik Kapitán Demo. Pořadatelé doposud tají moderátora večera.

Mar 22

„Nafrněná“ Bára Poláková: Proč jsem se ostříhala? Po rozchodu to chce člověk udělat

Blesk.cz / Celebrity

Daří se jí, na co sáhne. Zpěvačka a herečka Bára Poláková (34) získala na cenách Anděl 2018 ocenění v kategorii videoklip roku. Klip Po válce zaujal nejenom Akademii, ale také diváky, které šokovalo, že se při natáčení Bára ostříhala na…

Jan 19

Poláková sama bez Lišky: Na krku má dvě malé a nemocné dcerky!

Blesk.cz / Celebrity

Od nového roku je zpěvačka a herečka Bára Poláková (34) na malé dcerky Ronju (2) a Riku sama. Její partner a otec dětí Pavel Liška (46) totiž odjel na pánskou jízdu. A jentak se nevrátí. Jeho cesta potrvá dlouhé tři měsíce.

Nov 30

Něžnosti Báry Polákové s kolegou! Prý je to láska! Co na to Liška?

Blesk.cz / Celebrity

Pavel Liška (46) by si možná měl lépe hlídat svou partnerku Báru Polákovou (34), s níž má dvě malé dcery. Ta se totiž klidně vrhá do náručí jiného muže! Na tiskové konferenci před premiérou filmu Kvarteto se dlouze objímala s Jaroslavem…

Mar 21

Pavel Liška září štěstím, Bára Poláková podruhé porodila! Znovu je to holka

Blesk.cz / Celebrity

To je ale krásná novina. Herečka a zpěvačka Bára Poláková (33) se stala podruhé maminkou. Herci Pavlu Liškovi (45) porodila další dceru. Prvorozená Ronja se může těšit z malé sestřičky.

Feb 24

Herečka a zpěvačka Bára Poláková: Prozradila pohlaví svého miminka!

Blesk.cz / Celebrity

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (33) už je v 8. měsíci těhotenství a než se naděje, bude mít její půvabná dcerka Ronja sourozence. Bára dokonce prozradila, zda to bude holčička či chlapeček!

Oct 25

Nafrněná Bára Poláková je těhotná! Liškovi porodí druhého potomka

Blesk.cz

Čáru pře rozpočet udělala Bára Poláková (33) tvůrcům nového filmu podle Haliny Pawlowské (61). Zpěvačka hitu Nafrněná a partnerka herce Pavla Lišky (44) je totiž podruhé v očekávání!

May 27

Bára Poláková není nafrněná, ale pořádně rozdováděná!

Blesk.cz / Celebrity

Zpívající herečka Bára Poláková (32) to na narozeninovém koncertě Monkey Business, kde byla se svou kapelou hostem, slušně rozjela. Na svůj hit Nafrněná řádila, jak utržená ze řetězu. Po pódiu skákala a hřívou házela, jak rockstar.

May 27

Chystá se nový film: Halinu Pawlowskou si v něm zahraje „Nafrněná" Bára Poláková

Blesk.cz / Celebrity

Před 22 lety ji v komedii Díky za každé nové ráno ztvárnila Ivana Chýlková (52). Kdo bude hrát Halinu Pawlowskou (61) v jejím novém filmu inspirovaném jejím životem? Autorka si přeje, aby to byla Bára Poláková (32)!

Sep 29

Herečka Bára Poláková porodila holčičku: Jaké jméno jí s Pavlem Liškou vybrali?

Blesk.cz

Herečka Bára Poláková má miminko! S hercem a partnerem Pavlem Liškou mají doma maličkou dceru Ronju a mají z ní pořádnou radost. Jak probíhal porod oblíbené herečky a proč dali dcerce tak neobvyklé jméno?