English

Válka syna Špinarové s jejím exmanželem: Až tě potkám, rozbiju ti hubu!

Blesk.cz

Nepřímo obvinil syna ze smrti matky! Vítězslav Vávra (63) prohlásil, že Adam Pavlík (42) coby manažer přetěžoval svou matku Věru Špinarovou (†65), až ji to zabilo. Syn »otčímovi« vzkázal: „Až tě potkám, rozbiju ti hubu!“

More from Blesk.cz

Mar 26

4 roky od smrti Věry Špinarové (†65): Syn Adam stále bojuje za čest své zesnulé matky!

Blesk.cz / Celebrity

Syn zesnulé zpěvačky Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík (45) už dva roky bojuje, aby z ostravského plácku zmizela bronzová socha, jež má být poctou jeho matce. Socha jí ale vůbec není podobná a už dva roky je terčem posměchu.

Jun 25

Sochu Špinarové chtějí dát do dražby! Ať už je pryč, přeje si syn Adam Pavlík

www.blesk.cz

Boje o sochu Věry Špinarové (†65) se dostaly do dalšího kola. Radnice Moravské Ostravy a Přívozu se rozhodla sochy „zbavit“ dražbou. Autor kontroverzní sochy proti tomu nic nenamítá, syn zesnulé zpěvačky si ze všeho nejvíce přeje, aby byla…

Mar 26

Dva roky od smrti Věry Špinarové: Mami, chybíš, stýská si Adam Pavlík

Blesk.cz / Celebrity

Smutné výročí si dnes připomíná nejen syn Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík (43), ale i všichni její fanoušci. Zpěvačka a interpretka nezapomenutelného hitu Jednoho dne se vrátíš totiž zemřela přesně před dvěma roky, v neděli 26. března,…

Nov 22

Syn Špinarové (†65) Adam Pavlík: Vyšlápne si na starostku! Kvůli soše maminky!

Blesk.cz / Celebrity

Tasí další trumfy v boji za stržení nepovedené sochy Věry Špinarové (†65) v Ostravě. Podle jejího syna Adama Pavlíka (43) nepřipomíná jeho mámu ani zdánlivě a je třeba ji zbourat!

Nov 12

Syn Špinarové (†65) Pavlík: Potřetí žádá o zbourání paskvilu!

Blesk.cz / Celebrity

Změny v zastupitelstvu Adamu Pavlíkovi (43) vehnaly vítr do plachet! Znovu bude požadovat odstranění sochy své mámy Věry Špinarové (†65), pro kterou má on i jeho rodina jen jediné označení – paskvil!

Mar 29

Syn Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík: S mámou končím!

Blesk.cz / Celebrity

Nejtěžší životní krok udělal syn Věry Špinarové (†65) a její kapelník Adam Pavlík (43). Rozhodl se, že vyprodaný vzpomínkový koncert v Ostravar Aréně byl posledním, na kterém hrál písně své maminky.

Jan 5

Syn Věry Špinarové Adam Pavlík: S mámou hodlám skončit!

Není to ještě ani rok, co Věra Špinarová (†65) zemřela, a pro jediného syna Adama Pavlíka (42) je stále velmi těžké vyrovnat se s její smrtí. I proto se rozhodl, že v novém roce skoncuje s jejími písničkami.

Jan 1

Adam Pavlík o mámě Špinarové: Které chvíle u televize proplakala!

Nečekaná smrt fenomenální zpěvačky Věry Špinarové (†65) zasáhla letos v březnu nejen stovky fanoušků, ale především její rodinu. Její syn, muzikant Adam Pavlík, prozradil, co mu nejvíc chybí, jaká maminka byla i proč si nepouští její desky.

Dec 8

Syn Špinarové Adam: Přišla nabídka na máminy věci. Využiji ji!

Už je to několik měsíců, co muzikant Adam Pavlík (42) pohřbil nejenom svého otce Iva (†84), ale také maminku Věru Špinarovou (†65). Po její smrti Adama čekalo několik úkolů, které musel vyřešit. Jedním z nich je také majetek Špinarové. Jak…

Nov 28

Syn Věry Špinarové (†65) Adam: Máminy písničky už neuslyšíte! Tedy ne od nás

Blesk.cz / Celebrity

Na Slavících zažil velkou bolest! Syn zesnulé zpěvačky Věry Špinarové (†65) a hudebníka Iva Pavlíka (†84) viděl během přímého přenosu na plátně oba rodiče, kteří mu letos zemřeli. Jak to zvládal? A co chce teď po smrti táty a mámy dělat?

Jun 23

Trápení exmanžela Špinarové (†65): Ivo Pavlík nesmí na její hrob!

Blesk.cz / Celebrity

Exmanžel Věry Špinarové (†65) Ivo Pavlík (83) prožívá velké trápení. Rád by se totiž zašel podívat na její hrob, ale bohužel nemůže. Brání mu v tom jeho starostlivá manželka Heidi Janků (54). Proč?

May 11

Syn Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík: Proč máma nemá hrob?

Blesk.cz / Celebrity

Černé myšlenky ovládají od náhlého a nečekaného skonu Věry Špinarové (†65) jejího jediného syna Adama Pavlíka (42). Není schopen muzicírovat a ještě nemá ani sílu na zřízení mámina hrobu!

Apr 8

Syn Špinarové (†65) o tom, co ještě nikomu neřekl: Jak máma skutečně umírala!

Blesk.cz

Až dva týdny po smrti Věry Špinarové (†65) se její syn Adam Pavlík (42) rozmluvil o tom, co se dělo v posledních hodinách života jeho maminky. A je to opravdu síla!

Apr 5

Syn Věry Špinarové v jediný den ztratil všechno: Maminku i kariéru!

Adam Pavlík zažívá nelehké chvíle. Se smrtí legendární zpěvačky Věry Špinarové (†65) nepřišel pouze o milovanou maminku, ale také o pracovního parťáka! A co bude dál s jeho Bandem je teď ve hvězdách...

Mar 31

Syn Špinarové: Ostrava zrušila pietu za moji mámu! Město se nařčení brání

Blesk.cz / Celebrity

Na Masarykově náměstí v Ostravě se sešlo mnoho fanoušků zesnulé zpěvačky Věry Špinarové (†65), aby uctili její památku. Na místě zanechali mnoho květin, svíček a hlavně emocí. Podle syna zpěvačky se Magistrát města Ostravy nezachoval k…

Mar 30

První kolaps zesnulé Špinarové na pódiu? Už před 35 lety! A následovaly další...

Blesk.cz / Celebrity

Za poslední rok Věra Špinarová (†65) třikrát zkolabovala. Dvakrát dokázala znovu vstát, třetímu kolapsu, který ji postihl na jevišti čáslavského divadla, podlehla. Nebylo to ale poprvé, kdy šla na pódiu k zemi.

Mar 30

Heidi Janků a Ivo Pavlík po smrti Špinarové (†65): Poprvé vyrazili mezi lidi!

Blesk.cz / Celebrity

V neděli zpěvačku Heidi Janků (54) zasáhla smutná zpráva. Věra Špinarová (†65), se kterou měla jet na podzimní turné, zemřela. Manžel Janků Ivo Pavlík byl deset let manželem i Věry Špinarové. Oba se z její nečekané smrti sesypali. Několik…

Mar 30

První manžel Špinarové Ivo Pavlík: Proč odmítl jít za Věrou do nemocnice

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco s druhým manželem Vávrou se Věra po rozvodu nestýkala, s prvním mužem, muzikantem Ivem Pavlíkem (83) se přátelila do konce svého života!

Mar 28

Syn Věry Špinarové (†65): Smrt byla pro mámu vysvobození!

Blesk.cz

Byl s ní každý den, když na přístrojích na ARO bojovala o život. Nestihl být ale s Věrou Špinarovou (†65), když vydechla naposledy. „To už bylo jen čekání. Jsem rád, že jsem s mamkou byl, když zemřela na jevišti,“ říká zpěvaččin jediný syn…

Mar 27

Uplakaný syn Špinarové: V nemocnici dostal věci po mámě a zprávu o úmrtí

Blesk.cz / Celebrity

Nejhorší chvíle svého života právě prožívá syn Věry Špinarové (†65) Adam Pavlík (42). Pouhý den po její smrti se vrátil do nemocnice, aby vyzvednul dokumenty a doklady, které po ní zbyly.