English

Případ Baroš. V Liberci se s ním loučí, Baník jeho příchod nepotvrdil

iDNES.cz / Sport

Zůstane v Liberci, anebo se potřetí v kariéře vrátí do Baníku Ostrava? Útočník Milan Baroš se rozhodne v nejbližších dnech.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 30

Fotbalisté Liberce už bez Talovjerova vstupují do zimní ligy

www.idnes.cz

Po sobotním domácím vítězství 4:1 v osmifinále MOL Cupu nad Olomoucí pokračují fotbalisté Slovanu Liberec v přípravě na jarní část první ligy Svěřence trenéra Luboše Kozla čekají v nadcházejících dvou týdnech kromě tréninkového režimu také…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Mar 5

Fotbalisté pražské Dukly stále pošilhávají po návratu do první ligy

www.idnes.cz

Pátečním utkáním Jihlavy se Slavojem Vyšehrad bude zahájena jarní část druhé fotbalové ligy. Odehráno je v ní dvanáct kol, takže druhá polovina soutěže bude o něco delší než ta první.

Jan 27

Fotbalisté Liberce hrají v Ostravě. Kdo se přiblíží ke špičce ligy?

iDNES.cz

Fotbalisty Liberce čeká přímý souboj o páté místo v prvoligové tabulce. V dohrávaném utkání 9. kola, na podzim odloženého kvůli koronaviru, se od 16 hodin představí na hřišti Baníku Ostrava.

Oct 22

Baník Ostrava bojuje s virovou nákazou u dalších fotbalistů

www.idnes.cz

Trenér ostravských fotbalistů Luboš Kozel říká, že nynější pandemii je potřeba brát jako fakt. „Bohužel tady je a my se i tak snažíme připravovat, jako bychom měli hrát příští týden,“ řekl kouč.

Jun 27

Liberec - Ostrava 2:1, góly padaly až v závěru, Baník snížil pozdě

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté přinejmenším dočasně přeskočili čtvrtý Jablonec, ve třetím kole nadstavbové skupiny o titul totiž zdolali ostravský Baník 2:1. Slovan měl víc ze hry, zasloužené vedení přišlo však až 75. minutě zásluhou Peška. Krátce…

Mar 4

Fotbalisté Baníku mají stále před sedmým Libercem náskok, ale...

www.idnes.cz

Fotbalisté ostravského Baníku ve 23. kole první ligy selhali, doma podlehli Zlínu 1:2 a jejich náskok před sedmým Libercem zůstal osmibodový. „Všichni si musíme sáhnout do svědomí,“ prohlásil ostravský obránce Jiří Fleišman. „Je na čase si…

Feb 16

Ostrava - Liberec 2:1, hosté snížili až v závěru, k výhře pomohl i Baroš

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté udělali rozhodují krok k elitní šestce, která po skončení základní části bude hrát nadstavbu o titul a o poháry. V utkání 21. kola první ligy porazili sedmý Liberec 2:1, na který mají desetibodový náskok.

Jul 25

Jak je důležité míti Milana. Kde by byl Baník bez Baroše?

iDNES.cz / Sport

Zadívejte se na hlavní fotku u tohoto článku a upřímně odpovězte: zdá se vám, že jsou na ní dva kamarádi? Na první pohled sotva, přitom Milan Baroš, kapitán fotbalového Baníku, po ligovém utkání s Jabloncem o Davidu Hovorkovi klidně…

May 12

Ostrava - Liberec 1:1, bod je pro oba málo, domácí Baroš se zranil

iDNES.cz / Sport

Před dvěma týdny v euforii a před vyprodaným hledištěm porazili Spartu. V 28. kole však ostravští fotbalisté doma jen remizovali s šestým Libercem 1:1, když prohrávali a po půli srovnal Poznar. Navíc přišli o Baroše, který kvůli zranění…

Oct 17

Zvoní Plzeň i veteráni Rosický s Barošem. Deset událostí fotbalové ligy

iDNES.cz / Sport

Měla být jiná, nevšední, mimořádná, průlomová díky známým jménům, která přilákala. Fotbalová liga má za sebou první třetinu. Deset kol ukázalo, jak se některé předsezónní prognózy i očekávání nevyplnily. Zatím. Co nejvíc zaujalo?

Sep 12

Baník s Milanem a bez něj? Velký rozdíl, reagují soupeři na absenci Baroše

iDNES.cz / Sport

Jen na tribuně spolu s manželkou a dětmi sledoval Milan Baroš utkání fotbalistů Baníku Ostrava s Jabloncem (2:2).

Jul 28

Brno - Ostrava 1:3, vítězný návrat Baníku zařídila hlavička Baroše

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava mají za sebou povedený návrat do nejvyšší soutěže. V úvodním utkání nového ligového ročníku vyhráli na půdě odvěkého brněnského rivala 3:1, když se o vítěznou trefu postaral ostřílený navrátilec Milan Baroš.

Jul 27

Start fotbalové ligy obstará Brno, na zápas láká nováček s Barošem

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga startuje, nový ročník otevře v pátek od 18.00 předehrávka v Brně, kde se představí nováček Baník Ostrava. Jak se povede ve své prvoligové premiéře hostující trenér Radim Kučera? Co ukáže Milan Baroš, jenž se do Baníku…

Jun 21

Návrat číslo tři. Útočník Baroš bude znovu hrát za Baník

iDNES.cz / Sport

Před dvěma lety se v Baníku nedohodl na prodloužení smlouvy, teď se do své milované Ostravy znovu vrací. Milan Baroš, který odehrál minulou sezonu v Liberci, bude nyní důležitou postavou ligového nováčka. S klubem podepsal roční smlouvu.

Jun 20

Případ Baroš. V Liberci se s ním loučí, Baník jeho příchod nepotvrdil

iDNES.cz / Sport

Zůstane v Liberci, anebo se potřetí v kariéře vrátí do Baníku Ostrava? Útočník Milan Baroš se rozhodne v nejbližších dnech.

Jun 12

Baník zase láká Baroše, Liberec však útočníkovi připravuje smlouvu

iDNES.cz / Sport

V pondělí jmenovali nového trenéra, do toho se nováček fotbalové ligy Baník Ostrava pouští do další akce. Jednou z uvažovaných posil je Milan Baroš, pětatřicetiletá legenda klubu, který je dosud volným hráčem.

Jun 12

Baník má nového trenéra, po návratu do ligy povede tým Kučera

iDNES.cz / Sport

Fotbalisty Baníku Ostrava po návratu do nejvyšší soutěže převezme Radim Kučera. Dosavadní kouč druholigového Znojma nahradí Vlastimila Petrželu, který po sezoně na pozici trenéra skončil a stal se poradcem majitele klubu Václava Brabce.

Apr 5

Bývalý fotbalový sudí Puček má být manažerem Baníku Ostrava

iDNES.cz

Vedení fotbalového Baníku Ostrava by měl v roli manažera posílit bývalý rozhodčí Lubomír Puček. Klub ani Puček to však nepotvrdili.

Jun 18

Fotbalová Ostrava se hájí: Baroš už tady zůstat nechtěl

iDNES.cz

Vedení fotbalistů Ostravy odmítlo, že by ignorovalo jednání o prodloužení spolupráce s Milanem Barošem, který se na Bazalech v minulých dnech rozhodl skončit. Podle majitele Petra Šafarčíka byl klub se slavným odchovancem a kapitánem…