English

Kdo se chopí vlády po Alžbětě II.? Podle Harryho se na trůn nikomu nechce

Londýn - Nikdo se nehrne na královský trůn, královská rodina se potřebuje posunout do 21. století a trauma ze smrti princezny Diany. O tom všem mluvil princ Harry s novinářkou Angelou Levin pro server Newsweek.

More from EuroZprávy.cz / Zprávy ze světa

Dec 4

Harry a Meghan nedostali pozvánku na svatbu, kam půjde celá královská rodina

EuroZprávy.cz

Ve Velké Británii se pomalu připravuje další pompézní aristokratická svatba za účasti členů královské rodiny. Princ Harry a jeho žena Meghan budou na veselce zřejmě chybět, informují ostrovní média.

Nov 28

Harry a Meghan si připomněli zlomový moment. Ovlivnil i královskou rodinu

EuroZprávy.cz

Princ Harry a jeho žena Meghan si v pondělí připomněli výročí události, která zásadně změnila nejen jejich osobní životy, ale i následný vývoj uvnitř britské královské rodiny, jejíž hlavou je momentálně Harryho otec.

Oct 2

Harry a Meghan v Evropě: Z her Invictus se vydali za členem královské rodiny

EuroZprávy.cz

Princ Harry a jeho žena Meghan byli v září v Evropě a návštěvu si podle posledních mediálních informací ještě prodloužili. Zastavili se totiž ještě v Portugalsku, kde v současnosti žije jedna z výrazných postav britské královské rodiny.

Aug 25

Harry a Meghan představili první ochutnávku z nového projektu

EuroZprávy.cz

Princ Harry a jeho žena Meghan dávají zapomenout na pochybnosti o budoucnosti jejich spolupráce s Netflixem. Po úspěchu debutu představili divákům první ochutnávku z nového projektu. Na co se lidé mohou těšit?

Apr 12

Princ Harry přijede na královskou korunovaci, Meghan zůstane doma

eurozpravy.cz

Princ Harry příští měsíc přijede na korunovaci svého otce, britského krále Karla III. Jeho americká manželka Meghan však zůstane v Kalifornii s dětmi. Podle agentury Reuters to dnes oznámil mluvčí Buckinghamského paláce.

Dec 18

Harry královskou rodinu nešetří. Meghan zvažovala sebevraždu

Manželka britského prince Harryho Meghan v posledních třech dílech dokumentární série streamovací platformy Netflix nazvané Harry & Meghan popisuje, jak zvažovala sebevraždu.

Sep 8

Zemřela britská královna Alžběta II. Princ Charles se stal králem

EuroZprávy.cz

Ve věku 96 let dnes zemřela britská královna Alžběta II., oznámil Buckinghamský palác, na kterém byla spuštěna vlajka. Šlo o nejdéle vládnoucí panovnici v britských dějinách. Novým britským králem se stal nejstarší syn Alžběty II., princ…

Feb 20

Britská královna Alžběta II. má covid-19 s mírnými příznaky

Britská královna Alžběta II. se nakazila covidem-19, uvedla dnes agentura Reuters. Má příznaky jako při mírném nachlazení. Pětadevadesátiletá panovnice bude podle Buckinghamského paláce v příštím týdnu vykonávat "lehké povinnosti" ve…

Feb 5

Britská královna Alžběta II. zahájila oslavy 70. výročí usednutí na trůn

Britská královna Alžběta II. dnes zahájila oslavy svého platinového výročí na trůně. Ve své rezidenci v Sandringhamu přijala skupinu místních obyvatel a rozkrojila dort, uvedla agentura Reuters. V neděli, kdy oslaví 70 let od nástupu na…

Feb 14

Britská vévodkyně Meghan je podruhé těhotná

Britský princ Harry a jeho manželka vévodkyně Meghan čekají druhého potomka. Novinu podle deníku The Guardian potvrdil mluvčí páru.

Apr 20

Řízný dopis. Harry a Meghan ohlásili bojkot britského bulváru

Britský princ Harry s manželkou Meghan přerušili veškerou spolupráci se čtveřicí britských bulvárních médií. V dopise listům The Sun, Daily Mail, Daily Express a Daily Mirror oznámili, že jim nebudou kvůli jejich "překrouceným, nepravdivým…

Jan 21

Princ Harry přiletěl do Kanady, bude žít bez královské pompy

Se sportovní taškou přes rameno a dvěma osobními strážci přiletěl v noci na dnešek do kanadského Vancouveru britský princ Harry, aby v této zemi začal nový život se svou manželkou Meghan a synem Archiem. Jasné zatím není, kde budou žít,…

Jan 16

Slavný řetězec si vystřelil z královské rodiny. Meghan a Harry dostali pracovní nabídku

Britský princ Harry a vévodkyně Meghan minulou středu oznámili, že už se nechtějí prezentovat jako členové královské rodiny a že hodlají být finančně nezávislí. Na sociální síti tak dostali netradiční nabídku na práci.

Jan 12

Harry a Meghan způsobili pozdvižení. Královská rodina chystá krizové jednání

Nejužší část britské královské rodiny se v pondělí sejde v sídle královny Alžběty II. v anglickém Sandringhamu, aby tam projednala záměr prince Harryho a jeho manželky Meghan vzdát se reprezentačních rolí a stát se finančně nezávislými.

Jun 16

Otoč se dopředu! Harry musel poučovat Meghan

Zahraniční média si opět začala všímat Meghan Markle, manželky prince Harryho. Během slavnostní události se totiž opět nechovala, jak by měla. Princova žena totiž nebyla natočena správným směrem.

May 8

Syn Meghan a Harryho dostal neobvyklé jméno

EuroZprávy.cz

Novorozený syn vévodkyně Meghan a prince Harryho dostal neobvyklé jméno. Jmenuje se Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Jméno Archie přitom u sázkařů prakticky vůbec nefigurovalo.d

May 8

Dítě Harryho a Meghan poprvé odhaleno světu

EuroZprávy.cz

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan dnes poprvé ukázali na veřejnosti svého syna, který se jim narodil v pondělí. Jméno osmého pravnoučete královny Alžběty II. pár dosud neprozradil.

Oct 10

Manželství Harryho a Meghan brzy skončí? Věštkyně princezny Diany nemá dobré zprávy

Přítelkyně a osobní věštkyně princezny Diany nemá pro prince Harryho a vévodkyní ze Sussexu Meghan Markle dobré zprávy. Harry a Meghan se podle věštkyně za méně než 3 roky rozejdou. Tvrdí to Simone Simmons, přítelkyně princezny Diany.

Feb 12

Jak bude vypadat svatba Harryho a Meghan? Palác zveřejnil podrobnosti

magazin.eurozpravy.cz

Londýn - Svatba britského prince Harryho a americké herečky Meghan Markleové se uskuteční v poledne 19. května v kapli svatého Jiří na hradě Windsor. Princova kancelář v Kensingtonském paláci zveřejnila podrobnosti k obřadu.

Jan 31

Blíží se výročí smrti Lady Diany, William a Harry chystají sochu své matky

Londýn - Letos 31. srpna 1997 uplyne 20 let od tragické autonehody, při níž v Paříži zahynula princezna Diana. Uctít její památku má socha, jejíž výrobu zadali princové William a Harry. Kárlovna Alžběta II. prý jejich iniciativu podporuje.