English

Prodá, nebo neprodá? Roubenka Karla Gotta je skoro hotová: Očekáváme, že tu stráví léto, říkají sousedé

Blesk.cz

Na podzim sice tvrdil, že kvůli velkému zájmu médií svou chaloupku v Doubici prodá, protože mu neposkytuje kýžený klid - měsíce však plynou a stále nic! Roubenka už je téměř hotová a sousedé očekávají, že v ní Gottovi stráví většinu léta.…

More from Blesk.cz

Feb 16

Vdova po Karlu Gottovi (†80) prozrazuje: Detaily plánů s Bertramkou!

Blesk.cz / Celebrity

Už v letošním roce se má vila na Bertramce, kde žil legendární zpěvák Karel Gott (†80) se svou rodinou, proměnit v muzeum. Vdova Ivana se ji totiž rozhodla opustit, aby místo otevřela fanouškům svého zesnulého manžela.

Oct 29

Všechno je jinak! Pilarová (†80) bude pohřbena ke Karlu Gottovi

Blesk.cz / Celebrity

Celoživotní přátelé se sejdou i po smrti. Evu Pilarovou (†80) uloží vdovec Jan Kolomazník (68) nakonec do hrobu na hřbitově na pražských Malvazinkách, kde už sní věčný sen Karel Gott (†80). Původní nabídku města Brna, aby zpěvačka…

Oct 14

„Meďák“ po Karlu Gottovi prodán! Kdo si bourák Slavíka koupil a za kolik?

Blesk.cz / Celebrity

Není to ani tak dávno, co jsme vám nabízeli možnost pořídit si mercedes, v němž se kdysi vozil Karel Gott (†80). Jenže pozor, vůz už našel nového majitele! Kdo to je?

Aug 2

Nedožité 81. narozeniny Karla Gotta (†80): Před smrtí zapřísahal Ivanu kvůli Bertramce!

Blesk.cz

Karel Gott (†80) loni v říjnu podlehl akutní leukemii a český hudební svět už nikdy nebude jako předtím. Před smrtí se podle zjištění Blesku strachoval o rodinný klenot – vilu na Bertramce!

Mar 31

Silvestr 2020 se Slavíkem! Poctu Karlu Gottovi (†80) natočí Česká televize

Blesk.cz / Celebrity

Poslední den letošního roku bude patřit... Karlu Gottovi (†80)! Vdova Ivana (44) se domluvila s Českou televizí, že bude natáčet vyprodané vzpomínkové koncerty na jejího muže. Ty proběhnou 15. a 16. prosince v pražské O2 areně.

Dec 16

Bonnie Tyler promluvila o Karlu Gottovi: Neuvěříte, co je spojovalo!

Blesk.cz / Celebrity

Díky svému slavičímu hlasu se Mistr Karel Gott (†80) vtiskl do paměti fanoušků po celém světě. Mezi ně patřila i velšská zpěvačka Bonnie Tyler (68). Ta nyní přiznala, že ji jeho smrt obrovsky zasáhla a velmi mrzí!

Jul 26

Hádky kvůli penězům! Vraťte nám vstupné, zuří Gottovi fanoušci kvůli Benátské bez Karla

Blesk.cz / Celebrity

Tisíce lidí mířily na festival Benátská! pouze kvůli čtvrtečnímu vystoupení Karla Gotta (80)! Když ho kvůli zdravotním problémům zrušil, řada fanoušků po pořadatelích žádala vrácení vstupného. Marně!

Jun 11

Sagvan Tofi v nové knize o Karlu Gottovi: Nikdo není jako on!

Blesk.cz / Celebrity

Devět let poslouchal stovky písní Karla Gotta (79) a pak byl u toho, když mu bylo nejhůř a sváděl boj s rakovinou. Teď o tom, jak se v těchto těžkých časech se Slavíkem potkával kvůli muzikálu Čas růží, Sagvan Tofi (54) poprvé otevřeně…

May 24

Karla je mi líto, řekl Krampol o Gottovi! Kvůli špatnému zdraví prý přišel o roli

Blesk.cz / Celebrity

Jednu z hlavních rolí v nové české komedii Uhni, topí se!, která by se měla začít natáčet letos v létě, měl prý původně ztvárnit oblíbený zpěvák Karel Gott (79). Podle magazínu Sedmička byla ale nakonec role kvůli špatnému zdravotnímu…

Mar 25

Karlu Gottovi (79) vzali velkou roli! Kvůli zdraví...

Blesk.cz / Celebrity

Po zrušení narozeninového koncertu v O2 areně si zdravotní probémy Karla Gotta (79) vybírají další daň! Od dubna měl s režisérem Tomášem Magnuskem (34) naplánované natáčení nového filmu Plavčík. Ve filmu si slavík nakonec nezahraje!

Oct 10

Nepovedená »pocta« Karlu Gottovi: Co to s ním udělali?!

Blesk.cz / Celebrity

Chtěla mu vzdát hold, jenže místo toho mu připravila dost nemilé překvapení. Mladá umělkyně vytvořila obraz Karla Gotta (79), ale jeden detail moc nevychytala. Takovou »poctu« si Slavík opravdu nezasloužil!

May 21

Požár na Bertramce: U vily Karla Gotta hořelo

Blesk.cz

Luxusní vila v ohrožení? Hasiči v pondělí odpoledne zasahovali v ulici Nad Bertramkou, kde bydlí zpěvák Karel Gott (78). Hořel tam porost. Plameny se dostaly až k plotu.

Feb 26

Lékaři svolali poradu kvůli Karlu Gottovi! Slavík promluvil z nemocnice

Blesk.cz

Chřipka, kvůli které byl zpěvák před více než týdnem hospitalizovaný, je prý zažehnaná. Ale lékaři jsou nadále v pohotovosti. Podle informací Blesku padlo na základě hlubších vyšetření podezření na zápal plic, a proto Slavíka dál sledují.

Jun 24

Prodá, nebo neprodá? Roubenka Karla Gotta je skoro hotová: Očekáváme, že tu stráví léto, říkají sousedé

Blesk.cz

Na podzim sice tvrdil, že kvůli velkému zájmu médií svou chaloupku v Doubici prodá, protože mu neposkytuje kýžený klid - měsíce však plynou a stále nic! Roubenka už je téměř hotová a sousedé očekávají, že v ní Gottovi stráví většinu léta.…

Jun 22

Ivana vrátila Karlu Gottovi úsměv. Gottová to ale nebyla

Blesk.cz / Celebrity

Karel Gott (77) má téměř vždy stejný výraz v obličeji. Ale aby se smál s rukama nahoře, tak ho už dlouho nikdo neviděl. Za jeho dobrou náladu může Ivana. Ne jeho manželka, ale miliardářka Ivana Trump (68)!

May 18

Oprava vily na Bertramce pokračuje: Kam se Gottovi přestěhovali?

Blesk.cz

Všude kolem lešení, žádná střecha! Tak to teď vypadá u vily na Bertramce, která je v rekonstrukci. Karel Gott (77) se tedy i s rodinou musel dočasně přestěhovat. Útočištěm se jim stal pronajatý byt na Proseku!

May 17

Bertramka je vzhůru nohama: Gottovi přišli o střechu nad hlavou!

Blesk.cz

Na vile, ve které žije Karel Gott (77) s rodinou se dějí velké opravy. Kolem domu je vystavěné velké lešení, díky kterému se může vyměnit střecha. Práce řemeslníků by měla být pod kontrolou a to ví i sám Mistr. Proto se rozhodl, že jejich…

Dec 1

Karla Gotta propustili z nemocnice: Tajný převoz na Bertramku!

Více než týden ležel Karel Gott (77) v nemocnici se zánětem po operaci bederní páteře. Zmeškal kvůli tomu i slavnostní předávání Českých slavíků. Dnes ale Mistr dostal dobrou zprávu. Propustili ho domů.

Oct 21

VELKÁ OMLUVA Karlu Gottovi kvůli řečem o jeho manželce Ivaně od Milana Drobného

Blesk.cz

V době, kdy se Karel Gott (77) stále léčil z rakoviny mízních uzlin, Milan Drobný (71) nařkl Ivanu Gottovou z toho, že zamezuje zpěvákovi, aby byl v kontaktu se svými přáteli tím, že ho odstřihla od mobilního telefonu. To Gotta rozčílilo a…

Feb 29

Na Bertramce je zase o něco veseleji: Ke Gottovi se vrátila jeho ošetřovatelka!

Blesk.cz

Konečně doma. Českému slavíkovi Karlu Gottovi (76) se daří bojovat s rakovinou, a tak se jeho fenka Stella mohla opět vrátit domů. V době jeho nejtěžšího boje musela z Bertramky pryč. A ne nadarmo, prošla speciálním výcvikem, kterým…