English

D1 na Prahu uzavřela u Jihlavy nehoda tří dodávek, město plnily kolony

iDNES.cz

Nehoda tří dodávek blokovala ve středu dopoledne provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu u Velkého Beranova nedaleko Jihlavy. Objízdná trasa vedla přes město, kde vznikaly další komplikace. Provoz na dálnici se podařilo obnovit po poledni.

More from iDNES.cz

Aug 24

Nehoda motorkářů na dálnici D1. Směr na Prahu byl přes hodinu uzavřený

iDNES.cz / Zprávy

Na dálnici D1 na 96. kilometru v opravovaném úseku mezi Humpolcem a Koberovicemi se stala dopravní nehoda dvou motorkářů. Bude tam přistávat vrtulník. Při nehodě se zranil jeden člověk. Původně však byly hlášené dvě zranění. Informovala o…

Jul 24

Dálnici D1 na Benešovsku uzavřela směrem na Prahu nehoda čtyř aut

iDNES.cz

Dálnici D1 na 55. kilometru na Benešovsku ve směru na Prahu uzavřela odpoledne nehoda čtyř osobních aut. V 16 hodin policie zprůjezdnila jeden jízdní pruh. Na místě byly všechny složky integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku.…

Jan 24

Dálnici D1 u Prahy blokovala hromadná nehoda

iDNES.cz / Zprávy

Nehoda tří vozů zablokovala po poledni jeden jízdní pruh dálnice D1 u Průhonic ve směru na Prahu. Při události se jeden člověk zranil, jedno auto po nehodě začalo hořet.

Apr 24

Dálnici D1 u Prahy uzavřela hromadná nehoda, tvořily se kolony

iDNES.cz / Zprávy

Dálnici D1 v pátek odpoledne uzavřela hromadná nehoda dvou osobních aut, dvou nákladních aut a jednoho motocyklu. Pět lidí utrpělo zranění, jedna žena nehodu nepřežila.

Jan 2

Dálnici D1 u Vyškova zablokovala hromadná nehoda sedmi aut

iDNES.cz

Dálnici D1 ve čtvrtek v podvečer zastavila u Holubic na Vyškovsku na 212. kilometru ve směru na Vyškov hromadná nehoda sedmi vozů. V místě zůstává namrzlá vozovka. U nehody zasahovali záchranáři, vyžádala si čtyři lehce zraněné. Provoz…

Oct 10

Provoz na dálnici ve směru na Prahu ochromila hromadná nehoda

iDNES.cz / Zprávy

Hromadná nehoda u Rousínova na Vyškovsku zablokovala ve čtvrtek večer dálnici D1 na 217. kilometru ve směru z Ostravy na Prahu. Jeden člověk je zraněný. Dálnice je v místě nehody ve směru na Prahu neprůjezdná.

May 4

Dálnici D1 uzavřela u Lokte ve směru na Prahu nehoda. Provoz už je obnoven

iDNES.cz / Zprávy

Dálnici D1 uzavřela na 66. kilometru ve směru na Prahu u Lokte na Benešovsku nehoda osobního auta, které skončilo mimo vozovku na střeše. Jeden člověk se při nehodě lehce zranil, po ošetření byl převezen do benešovské nemocnice.

Jan 10

Nehoda na dálnici D1 u Lokte zastavila provoz na Prahu

iDNES.cz

Provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu zastavila nehoda náklaďáku s dodávkou na 72. kilometru. Tvořily se kolony, nyní je už místo průjezdné. Na místě byl jeden člověk zraněn.

Jul 30

Nehoda kamionů zavřela na Vysočině D1 na Prahu, kolona měla 20 kilometrů

iDNES.cz

Dálnice D1 ve směru na Prahu byla na Vysočině od časného rána uzavřená. Zablokovala ji srážka několika kamionů poblíž Větrného Jeníkova. Policisté dopravu odkláněli na 112. kilometru u Jihlavy a směřovali ji přes Havlíčkův Brod. Otevřít…

Aug 30

Hromadná nehoda na dálnici D1, autobus se srazil s náklaďáky

iDNES.cz

Na 58. kilometru dálnice D1 se srazila tři nákladní auta s autobusem plným dětí a osobním autem. Policie má informace o jednom těžkém zranění. Ve směru na Prahu je dálnice uzavřena.

Jul 19

D1 na Prahu uzavřela u Jihlavy nehoda tří dodávek, město plnily kolony

iDNES.cz

Nehoda tří dodávek blokovala ve středu dopoledne provoz na dálnici D1 ve směru na Prahu u Velkého Beranova nedaleko Jihlavy. Objízdná trasa vedla přes město, kde vznikaly další komplikace. Provoz na dálnici se podařilo obnovit po poledni.

May 25

Hromadná nehoda kamionů blokovala pět hodin dálnici D1 před Prahou

iDNES.cz / Zprávy

Nehoda čtyř kamionů a dodávky blokovala pět hodin provoz na 1,5. kilometru dálnice D1. Směrem do Prahy se tvořila devítikilometrová kolona. Dálnice byla zprůjezdněna po čtvrté hodině odpoledne.

May 8

Nehoda zablokovala na hodinu D1 poblíž Jihlavy, stál směr na Prahu

iDNES.cz / Zprávy

Dálnice D1 byla ve směru na Prahu mezi exity 134 a 119 zhruba hodinu uzavřena. Zavinila to dopravní nehoda, k níž došlo před třetí hodinou odpoledne na 123,5. kilometru.

Apr 6

Hromadná nehoda uzavřela na tři hodiny dálnici D7 na Prahu

iDNES.cz / Zprávy

Na 2. kilometru dálnice D7 se ve čtvrtek odpoledne stala hromadná nehoda osobního auta se dvěma kamiony. Dva lidé byli zraněni. Dálnice byla směrem na Prahu tři hodiny uzavřena. Tvořily se dlouhé kolony. K jejich vzniku přispělo i omezení…

Nov 21

Nehoda dvou vozů uzavřela dálnici D1 směrem na Prahu u Lokte

iDNES.cz

Dálnici D1 na 65. km u Lokte na Benešovsku uzavřela necelou hodinu po poledni nehoda osobního a nákladního auta. Na místě přistával vrtulník záchranné služby. Směr na Prahu byl asi hodinu neprůjezdný, poté byl obnoven jedním jízdním pruhem…

Nov 14

Dálnici D1 u Jihlavy zablokovala nehoda, jeden člověk zemřel

iDNES.cz / Zprávy

Dálnici D1 zablokovala na tři hodiny tragická nehoda, která se stala na 113. kilometru u Jihlavy směrem na Prahu. Jeden člověk při nehodě zemřel, jeden další byl vážně zraněn.

Oct 7

Dálnici D1 na Benešovsku uzavřela hromadná nehoda, řidiči museli objížďkou

iDNES.cz / Zprávy

Dálnici D1 na 32. kilometru u Ostředku na Benešovsku ve směru na Prahu uzavřela v noci hromadná nehoda čtyř nákladních a dvou osobních vozidel. Kvůli odstraňování následků byla silnice až do rána uzavřena.

Sep 11

Nehoda u Humpolce zastavila D1 na Prahu, vrtulník přistál na dálnici

iDNES.cz

Provoz na D1 ve směru na Prahu zastavila u Humpolce ráno nehoda, při níž se srazily osobní a nákladní automobil. Tři lidé jsou zranění, z toho jeden těžce, záchranářský vrtulník dosedl přímo na dálnici. Provoz byl obnoven po více než dvou…

Oct 11

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, ve směru na Prahu se tvořily kolony

iDNES.cz

Nehoda osobního auta odpoledne zablokovala dálnici D1 u Brna. Auto zde na 184. kilometru vrazilo do svodidel, na místě zůstali tři zranění. Ve směru na Prahu se tvořily kolony.

Sep 8

Dálnici D1 zastavila u Jihlavy hromadná srážka osobních a nákladních aut

iDNES.cz / Zprávy

Vážná nehoda na více než dvě hodiny uzavřela na Vysočině dálnici D1 ve směru na Prahu. Na 115. kilometru se srazila dvě nákladní a dvě osobní auta. Policie dopravu odkláněla na exitu 119 Velký Beranov přes Jihlavu. Tvořily se dlouhé kolony.