English

GLOSA: Dívčí válku na Colours s přehledem vyhrála živočišná zpěvačka LP

iDNES.cz / Kultura

Čtvrteční program Colours of Ostrava se pochopitelně dál odehrával převážně na velkých open-air pódiích, ovšem jeho náplň byla do velké míry ryze klubová. Přinejmenším dvěma z koncertům z hlavní stage by totiž daleko víc slušelo, kdyby se…

More from iDNES.cz / Kultura

Jul 23

Skončil dvacátý ročník Colours of Ostrava, provázely jej zrušené koncerty

www.idnes.cz

Nejen vystoupení hvězdných umělců, ale i zrušené koncerty hned dvou headlinerů. Tak si nejspíš bude řada návštěvníků pamatovat dvacátý ročník multižánrového hudebního festivalu Colours of Ostrava, který se v od středy do soboty konal v…

Dec 8

Americký raper Macklemore zamíří v létě na Colours Of Ostrava

iDNES.cz / Kultura

Po OneRepublic se další potvrzenou hvězdou festivalu Colours Of Ostrava 2023 stává americký rapper, hudebník a skladatel Macklemore. V červenci do Ostravy přiveze na hlavní pódium výpravnou show.

Oct 13

První hvězdou Colours of Ostrava 2023 bude kapela OneRepublic

iDNES.cz / Kultura

Festival Colours of Ostrava oznamuje svoji první hvězdu na rok 2023, americkou pop rockovou kapelu OneRepublic. Do Ostravy skupina přiveze nový materiál, letos v únoru vydaný singl West Coast avizuje šesté řadové album.

Jul 13

Přípravy Colours of Ostrava byly náročné, festival nabízí nové služby

www.idnes.cz

Po náročných přípravách se po dvouleté odmlce spouští multižánrový festival Colours of Ostrava. Přípravy však byly velmi náročné, protože doba se hodně změnila.

Jul 13

Začíná festival Colours Of Ostrava. Vybíráme to nejslibnější z programu

iDNES.cz / Kultura

Po dvou lichých pandemických letech je zpět multižánrový festival Colours Of Ostrava. Pestrý program kromě headlinerů The Killers nebo Franz Ferdinand nabízí mnoho dalších zajímavých jmen.

Jul 8

Colours Of Ostrava přetlumočí část koncertů hlavních hvězd do znakové řeči

iDNES.cz / Kultura

Ve středu 13. července odstartuje devatenáctý ročník festivalu Colours Of Ostrava, podle ředitelky Zlaty Holušové ten nejsilnější v historii. „Podařilo se nám dát dohromady skvělý program a některé kapely během dvouleté covidové pauzy…

Dec 16

Na Colours Of Ostrava zahraje i syn Bono Voxe se svou kapelou

iDNES.cz / Kultura

Festival Colours Of Ostrava potvrzuje další účinkující na rok 2022. Dorazí post-grungeová kapela Modest Mouse, senegalský zpěvák Youssou N’Dour a skupina Inhaler, vedená Bonovým synem Elihajem Hewsonem.

Sep 30

Festival Colours Of Ostrava přivítá norské duo Kings Of Convenience

iDNES.cz / Kultura

Norská indie-folk-popová dvojice Kings of Convenience bude další hvězdou festivalu Colours Of Ostrava 2022. V areálu Dolních Vítkovic představí aktuální album Peace or Love.

Jun 9

Na Colours Of Ostrava příští rok dorazí The Killers, LP i Wardruna

iDNES.cz / Kultura

Festival Colours Of Ostrava potvrzuje na rok 2022 vedle Twenty One Pilots další hvězdy: kapelu The Killers, zpěvačku LP, holandského DJ Martina Garrixe a norskou formaci Wardruna.

Mar 31

Festival Colours of Ostrava se opět odsouvá, bude až v červenci 2022

iDNES.cz / Kultura

Devatenáctý ročník hudebního festivalu Colours of Ostrava se přesouvá o další rok. Pořadatelé tak činí z důvodu přetrvávající pandemie koronaviru a zásadní nejistoty, která panuje ohledně možnosti konání velkých letních kulturních akcí.…

Jan 16

Colours Of Ostrava oznamuje další jména. Zpěvačku LP a kapelu Tindersticks

iDNES.cz / Kultura

Letošní ročník festivalu Colours Of Ostrava krom dalších účinkujících ozdobí americká zpěvačka s italskými kořeny Laura Pergolizzi, známá jako LP, a britská skupina Tindersticks.

Dec 3

Colours of Ostrava oznamuje první hvězdu, americké duo Twenty One Pilots

iDNES.cz / Kultura

Miliony zhlédnutí na YouTube, bleskově vyprodané koncerty v největších halách, cena Grammy, nominace na Brit Awards. To jsou ve zkratce dosavadní úspěchy skupiny Twenty One Pilots, která vystoupí příští rok na festivalu Colours of Ostrava.

Jul 17

Festival Colours of Ostrava zahájila kapela Buty, diskutovat přijel indián

iDNES.cz / Zprávy

V Ostravě odpoledne odstartoval další ročník multižánrového hudebního festivalu Colours of Ostrava. Prvním koncertem na hlavní scéně bylo vystoupení tuzemské kapely Buty, navážou na ně nejen tam hosté z Evropy i exotických končin.

Mar 19

Cena kapel roste, hlásí festival Colours of Ostrava

iDNES.cz / Kultura

O vystoupení legendární kapely The Cure usilovali pořadatelé festivalu Colours of Ostrava deset let. Dostat se k jejich mladším kolegům Florence and the Machine též nebylo záležitostí pár měsíců. Přesto obě skupiny v areálu Dolních…

Jan 29

Po vyprodaných koncertech v Praze dorazí Zaz i na Colours of Ostrava

iDNES.cz / Kultura

Jestli si někdo na festivalu Colours of Ostrava získal jméno, pak je to francouzská zpěvačka Zaz, která v Ostravě před sedmi lety měla tuzemskou koncertní premiéru. Živelná a nespoutaná umělkyně tu v létě představí své nejnovější album…

Oct 10

První ohlášenou hvězdou Colours of Ostrava je kapela The Cure

iDNES.cz / Kultura

Britská kapela The Cure se stává první potvrzenou hvězdou mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava 2019. „Lepší a slavnější kapelu si k osmnáctému ročníku našeho festivalu, tedy ke ‚vstupu do dospělosti‘, nemůžeme ani přát,“…

Nov 15

Hlavní hvězdou Colours of Ostrava bude kapela Imagine Dragons

iDNES.cz / Kultura

Americká kapela Imagine Dragons se stane hlavní hvězdou šestnáctého ročníku mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava, který se v Dolních Vítkovicích uskuteční od 19. do 22. července 2017. Imagine Dragons vyprodávají stadiony po…

Aug 30

České festivaly se stále drží, vévodí jim Colours of Ostrava

iDNES.cz / Kultura

Další festivalové léto je u konce. Přinesla sezona nějaké podstatné změny? Která přehlídka v nevyhlášeném klání zvítězila? A lze předpovědět, jak bude scéna českých festivalů vypadat příští rok?

Jul 21

Stála Björk a další hvězdy za to? Oznámkujte festival Colours of Ostrava

iDNES.cz / Kultura

Čtenářské známkování letních hudebních festivalů na iDNES.cz pokračuje největší akcí uplynulého víkendu. Podle průběžného stavu by Colours of Ostrava přes pochvalné recenze zatím dostaly dvojku.