English

Poslední přání Mariána Labudy (†73): Vykašlali se na něj!

Blesk.cz / Celebrity

Velké trápení a zoufalství před smrtí prožíval Marián Labuda (†73). Legendární řidič Pávek z filmu Vesničko má, středisková si přál dostat roli. Doufal v ni ještě měsíc před tragickým pátečním kolapsem.

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 2

Zemřel filmový Apollo Creed. Známému herci z akčních filmů bylo 76 let

Hvězda filmů Rocky a Predátor, Carl Weathers, je po smrti. Smutnou zprávu o skonu známého herce oznámila v úterý jeho rodina. Bylo mu 76 let.

Dec 27

Záhadná smrt herce (†48) z oscarového filmu: Policie mlčí!

Blesk.cz / Celebrity

Jihokorejský herec I Sun-kjon (Lee Sun-kyun), který se proslavil rolí v oscarovém snímku Parazit, byl dnes nalezen mrtvý v zaparkovaném autě v severní části metropole Soulu. Informovala o tom agentura AP s odvoláním na místní úřady.

May 31

Zemřela průvodčí z filmu Proč?: Slovenské herečce Emílii Zimkové bylo 71 let

Blesk.cz / Celebrity

Slovenskou kinematografii zasáhla jen pár dní po smrti herce Dana Heribana (†43) další smutná zpráva. Ve věku 71 let se na věčnost odebrala herečka Emília Zimková, pro tuzemské diváky známá především z dnes již kultovního snímku Proč?.

Oct 16

Kam zmizel sexsymbol Johnny Depp? V novém filmu herce nepoznáte!

Blesk.cz / Celebrity

Johnny Depp (57), ještě tedy předtím, než získal díky své exmanželce Amber Heardové (34) nálepku násilníka, jenž bije ženy, platil v Hollywoodu vždy za krasavce. Při natáčení nejnovějšího filmu v něm však muže, který byl v roce 2003…

Aug 20

25 let od smrti věčného herce malých rolí Jiřího Líra (†72): Spolužák Lipského zemřel dvakrát!

Blesk.cz / Celebrity

Věčný představitel malých a epizodních rolí Jiří Lír (†72) natočil na 120 filmů, účinkoval i v televizi a rozhlase. Od jeho smrti uplynulo 25 let!

Sep 24

Zemřela hvězda (†75) filmu Vetřelci, herce našli mrtvého v jeho domě

Blesk.cz / Celebrity

Fanoušci sci-fi filmů smutní. Zemřel totiž herec Al Matthews (†75), který se proslavil výraznou rolí seržanta Ala Aponeho v kultovním filmu Jamese Camerona Vetřelci. Tělo Matthewse našli bez známek života v jeho domě.

Apr 22

Smrt Mariána Labudy (†73): Syn prozradil, co se dělo v den, kdy herec zemřel

Blesk.cz

Čtyři měsíce po smrti svého otce Mariána Labudy (†73) jeho syn Marián řekl, co se dělo v den, kdy jeho otec zemřel. Neustále si říká, zda jeho odchodu nešlo zabránit.

Apr 16

Zemřela hvězda (†74) filmu Olověná hvězda: Herce přemohl zápal plic

Blesk.cz / Celebrity

Ve věku 74 let zemřel hollywoodský herec Ronald Lee Ermey, kterého proslavila role seržanta Hartmana ve snímku Olověná vesta o válce ve Vietnamu. O hercově nedělním skonu v důsledku komplikovaného zápalu plic informoval na twitteru jeho…

Feb 19

Milovaná obec Mariána Labudy (†73): Oblíbenému herci chystá hned dvě pocty!

Blesk.cz / Celebrity

Už je to několik týdnů, co herec Marián Labuda († 73) zemřel před svým domem v milované obci Hontianske Nemce. Obyvatelé na slavného herce stále s láskou vzpomínají, a dokonce se rozhodli, že mu přichystají hned dvě pocty.

Jan 12

Marián Labuda před smrtí: Smuteční řeč chci v češtině!

Blesk.cz / Celebrity

Herec Marián Labuda (†73) se nikdy netajil svojí láskou k České republice. Dokonce prý ve své tajné závěti uvedl, že by chtěl, aby smuteční řeč na jeho pohřbu byla v českém jazyce.

Jan 10

Poslední přání Mariána Labudy (†73): Vykašlali se na něj!

Blesk.cz / Celebrity

Velké trápení a zoufalství před smrtí prožíval Marián Labuda (†73). Legendární řidič Pávek z filmu Vesničko má, středisková si přál dostat roli. Doufal v ni ještě měsíc před tragickým pátečním kolapsem.

Jan 8

Marián Labuda: Dva dny před smrtí si volal s Bohdalovou

Zpráva o smrti populárního slovenského herce vyrazila dech Jiřině Bohdalové (86). Ta totiž s Labudou ještě dva dny před jeho smrtí telefonovala.

Jan 6

Zemřel herec Marián Labuda (†73)! O jeho život bojovaly posádky dvou sanitek!

Blesk.cz

Ve věku 73 let náhle a nečekaně zemřel slovenský herec Marián Labuda! Dnes po obědě náhle zkolaboval a o jeho život bojovali lékaři ze dvou sanitek. Herce už dlouho trápila silná cukrovka.

Nov 15

Zemřel Jaroslav Šmíd (†47): Náhlou smrt herce z filmu Doktor od jezera hrochů oznámili na Facebooku

Blesk.cz / Celebrity

Herecké nebe se bohužel znovu rozrostlo. Herec Jaroslav Šmíd (†47), kterého proslavila zejména role ve filmu Doktor od jezera hrochů, ve středu náhle zemřel. Informace se objevila na sociální síti, posléze ji potvrdil i režisér Zdeněk…

Apr 11

Marián Labuda na předáváni filmových cen: Žiju, přátelé!

Blesk.cz / Celebrity

U našich východních sousedů se o víkendu rozdávaly filmové ceny. Na galavečeru Slnko v sieti se překvapivě objevil také Marián Labuda (72), který předával jednu z cen. A promluvil o svém zdravotním stavu.

Nov 28

Marián Labuda po kolapsu na ulici: Měl bouračku!

Blesk.cz / Celebrity

Štěstí v neštěstí měl na první adventní neděli Marián Labuda (72). Jen pár měsíců poté, co před svým domem zkolaboval, prožil na ulici další nehodu. S manželkou v centru Bratislavy bourali, naštěstí oba vyvázli bez zranění.

Nov 10

Šokující proměna z filmu Smrt jí sluší: Poznáte zamaskované herce?

Blesk.cz / Celebrity

Jejich podoba s originálem je až děsivá. Čeští herci se pod rukama maskérů proměnili v Meryl Streep, Bruce Willise a Goldie Hawn z fantasy filmu Smrt jí sluší. Kdo se skrýval pod maskami?

Jul 12

Marián Labuda je na tom po kolapsu lépe: Byla to mrtvice? Jeho syn promluvil

Blesk.cz / Celebrity

Známého slovenského herce Mariána Labudu, který minulý týden zkolaboval a byl hospitalizován, propustili lékaři v pondělí do domácí péče. S odvoláním na vyjádření hercovy rodiny a nemocnice to dnes napsal list Nový čas.

Jul 7

Herec Marián Labuda: V bezvědomí před vlastním domem! Rychlý převoz do nemocnice

Jednasedmdesátiletý slovenský herec Marián Labuda zkolaboval přímo na ulici cestou od lékaře. Hvězda filmů Odcházení, Čert ví proč nebo Král Ubu se dlouhá léta léčí se silnou cukrovkou.

Mar 12

Zemřel kolega Reese Witherspoon z filmu Pravá Blondýnka: Čivavímu herci bylo 18 let!

Blesk.cz

Psí kolega Reese Witherspoon zemřel ve čtvrtek, herečka o tom informovala na svém Instagramu. Čivava známá z filmu Pravá blondýnka se dožila úctyhodných 18 let.