English

Partyšová po rozchodu s manželem: Tulí se k jinému fešákovi!

Blesk.cz / Celebrity

Gábina Partyšová (39) loni v listopadu všechny překvapila, když oznámila rozchod s manželem Danielem Farnbauerem (41) pouhých 20 měsíců od svatby! Navíc se zatím nerozvedli a dál se vídají. Teď se ale zdá, že už má moderátorka oči pro…

More from Blesk.cz / Celebrity

Feb 9

Moderátorka Gábina Lašková: Třetí těhotenství!

Bývalá zprávařka Primy Gabriela Lašková (33) se na nějaký čas odmlčela a měla k tomu krásný důvod. Letos se potřetí stane maminkou! Její synové Benedikt (5) a Vincent (3) dostanou sestřičku, nebo brášku.

Jan 19

Gábina Partyšová (45) se chlubí: Budu hrát Popelku!

Blesk.cz / Celebrity

Nabídka, která se neodmítá! Jednu takovou dostala i moderátorka Gábina Partyšová. Ve svých 45 letech si zahraje Popelku. Nebude sice fušovat do role Libušce Šafránkové (†68), která slavnou roli natáčela v 19 letech, i tak ale vynese krásné…

Oct 30

Gábina Partyšová přiznala: Díky miliardářovi macechou!

Blesk.cz / Celebrity

Láska s miliardářem stále trvá. Moderátorka Gábina Partyšová (45) už víc než rok randí s podnikatelem Igorem Faitem (57). A díky vztahu s ním se stala i »macechou«, její partner je totiž otcem dvou synů.

Nov 21

Znovu zamilovaná moderátorka Gábina Partyšová: Třetí svatba? Klidně!

Blesk.cz

Do třetice prý našla Gábina Partyšová (44) toho pravého! V náručí pracháče z jejího rodného Brna je konečně šťastná, a dokonce mluví o třetí svatbě. Proč tedy svůj vztah i nadále udržuje v tajnosti?

Nov 9

Zaskočená Gábina Partyšová: Její pořad končí!

S novým rokem televize Nova chystá několik změn, které se dotknou hlavně oblíbených pořadů jako Víkend či Život ve hvězdách. Stahují je z večerního vysílání. Co to znamená pro jejich moderátorku Gábinu Partyšovou (44) a její kolegy?

Jun 13

Moderátorka Gábina Partyšová bez make-upu a filtrů! Je to vůbec ona?

Blesk.cz / Celebrity

Nedávno oslavila 44. narozeniny, a tak svým fanouškům na sociální síti nadělila dárek v podobě své tváře bez nalíčení. Na první pohled by moderátorku Života ve hvězdách málokdo poznal.

Dec 9

Gábina Partyšová a playmate Morávková: Spojily svoji krásu!

Moderátorka Života ve hvězdách Gábina Partyšová (43) vyrazila do salonu krásy, aby podpořila nový projekt. Společně s playmate Kristýnou Morávkovou vyzkoušely všemožné modely.

Oct 31

Gábina Partyšová po odtajnění milence přiznala: Už se stihli rozejít!

Blesk.cz / Celebrity

Sotva vyšlo díky Blesku najevo, že randí s movitým podnikatelem, rozhodla se Gábina Partyšová (42) prolomit hradbu mlčení. Přiznala nejen vztah s Vladimírem Macháčkem (43), ale i to, že už spolu nejsou!

Feb 1

Partyšová se rozohnila: Pravda o mých manželstvích! Nejsem rozvracečka!

Moderátorka novácké Snídaně s Novou Gábina Partyšová (40) už měla dost řečí o tom, jakým způsobem skončila její dvě manželství, a rozhodla se promluvit. Využila sociálních sítí k tomu, aby uvedla věci na pravou míru!

Mar 8

Páni, to už je chlap! Gábina Partyšová po letech ukázala syna

Moderátorka Gabriela Partyšová (39) na premiéru rodinného muzikálu Královna Kapeska vyvedla svého syna Kristiána (10). Z malého klučiny je už dospívající chlapec, který brzy svou matku přeroste.

Jan 15

Partyšová po rozchodu s manželem: Tulí se k jinému fešákovi!

Blesk.cz / Celebrity

Gábina Partyšová (39) loni v listopadu všechny překvapila, když oznámila rozchod s manželem Danielem Farnbauerem (41) pouhých 20 měsíců od svatby! Navíc se zatím nerozvedli a dál se vídají. Teď se ale zdá, že už má moderátorka oči pro…

Dec 21

Vdaná Partyšová po krachu manželství: Dohoda o rozdělení Vánoc

Blesk.cz

Manželský vztah Gábiny Partyšové (39) a milionáře Daniela Farnbauera (41) je sice v troskách, ovšem stále na přátelské úrovni. Jako rodina už ale nefungují a nebude tomu tak ani o letošních Vánocích.

Nov 7

Partyšová se po krachu manželství rozvádět nechce. Ani sundat prsten!

K soudu se nežene! I když Gabriela Partyšová (39) a její manžel Daniel Farnbauer (41) už několik týdnů nežijí pod jednou střechou, moderátorka prozatím nechce o rozvodu ani slyšet!

Nov 6

Gabriela Partyšová: Nejdřív rozchod, teď cukruje s manželem!

Jako by slovo rozchod ani neexistovalo. Před pěti dny Gabriela Partyšová (39) oznámila rozpad manželství, ale v neděli s manželem Danielem Farnbauerem (41) překvapivě vyrazila do společnosti.

Nov 3

Gábina Partyšová po rozchodu s manželem: Tenhle palác musí opustit!

Donedávna si užívala milionové bydlení na lukrativní adrese. Teď aby si Gabriela Partyšová ( 39) pomalu sbalila věci a šla zase o dům dál. Po rozchodu s manželem Danielem Farnbauerem (41) se musí s životem v přepychu rozloučit.

Nov 1

Gabriela Partyšová z Novy: Krach manželství 20 měsíců po svatbě!

Blesk.cz

Nevyšlo jí ani druhé manželství. Moderátorka Gábina Partyšová (39) potvrdila, že rozvod s bohatým manželem Danielem Farnbauerem (41) je na spadnutí. Jejich vztah skončil po vzájemné dohodě.

May 11

Ostrý jazyk: Záskokářka Gábina Partyšová zavání snobismem!

Blesk.cz / Celebrity

Pondělní karambol, při němž Gábina Partyšová (37) na okamžik zaskočila za zpravodajským pultem Ranních Televizních novin za meškajícího Michala Čoudka (31), neušel ani jazykové lektorce Janě Postlerové (72).

Feb 1

Partyšová o cestě k manželství s boháčem Danielem: Chtěla slevu na nájmu, dostala všechno!

Blesk.cz

Čerstvě vdaná paní Gabriela Farnbauerová Partyšová (37) poskytla Blesku první větší rozhovor od svatby. V sobotu se tajně provdala za milionáře Daniela Farnbauera (39). A vše bylo hodně narychlo...

Jan 31

Tajná svatba! Gábina Partyšová se provdala za svého bohatého přítele

Blesk.cz

Zazněly svatební zvony. Moderátorka Gábina Partyšová (37) se konečně dočkala svého štěstí. V sobotu večer se tajně provdala za svého přítele Daniela Farnbauera (39). Se zámožným podnikatelem moderátorka randila necelý rok, ani tato krátká…

Jul 30

Partyšová už bydlí s bohatým milencem: Pracujeme na miminku!

Blesk.cz / Celebrity

Moderátorka Gábina Partyšová (37) po boku nového partnera Daniela Farnbauera (39) jen kvete. Nejenže vypadá opravdu skvěle, navíc přiznává, že v jejich případě už je na pořadu dne plánování společné budoucnosti.